Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Неустоима идея за почивните дни! Време е за LotusGrill!

by admin

Време за барбекю!!!

Ivet.bg реши да ви изненада със страхотна идея за почивните дни! Наред с готините и модерни дрешки, с които ви радваме всеки ден, сега ви предлагаме и НЕУСТОИМ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

Хубаво време и почивни дни! Страхотен момент за пикници, излети в планината и парти на открито! Весела компания и вкусно БАРБЕКЮ!!!

За първи път в България!

LotusGrill е революционен грил на дървени въглища и четири батерии! Може да го използвате в градината, на терасата и в закрити помещения! Изключително практичен и лек! С удобна чанта!

Контейнерът за въглищата е изолиран – мазнината не влиза в контакт с него, като по този начин няма неприятна миризма, излишен дим и вредни за здравето субстанции. Батериите задействат тих механизъм с въздух, който разпалва въглищата и грилът е готов за печене само за 3 минути. С помощта на въздушната струя регулирате топлината и силата на печене!

Грилът е безопасен, тъй като външният корпус не се нагрява и дори да се преобърне, въглищата остават в контейнера! Почиства се лесно и бързо! Изработен от неръждаема стомана и топлоизолационни материали. Продава се в комплект с удобна чанта и батерии!

Поръчайте своя БАРБЕКЮ комплект, който включва 1 LotusGrill, удобна чанта и комплект батерии тук: http://www.ivet.bg/bg/category/284/lotusgrill.html

Побързайте… Вкуснотийките и доброто настроение ви чакат!

Гарантирано немско качество и немски патент!

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки