Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Нека бъде униформен!

by admin

Днес е един от най-хубавите национални празници- Гергьовден, обявен и за Ден на храбростта и българската армия. Екипът на IVET.BG не остана безпристрастен към събитието като си зададе въпроса- Защо униформените мъже за толкова възбуждащи? Ангажирайки се изцяло с пикантната тема се натъкнахме на социологическо проучване на италиански учени, според което 34% от жените са посочили, че най-съкровените им еротични желания са свързани с пазителите на реда. Психолози обясняват този резултат с факта, че униформата се смята за отличителен знак, признак за превъзходство над другите. Военното облекло е еротичен блян и защото се свързва с това, че мъжът вдъхва сила и власт, за която крехката женска фантазия копнее. Какво по влудяващо от това да изживееш страстна нощ с мачо, определящ „правилата на играта”. Освен всичко останало, униформата внушава и чувство за сигурност и доверие. А небезизвестен е фактът, че ключова роля в женската възбуда е точно усещането за закрила.

Но нека изтръпнете още малко само от идеята че, за да облече тази униформа, мъжът на мечтите Ви е преминал през доста тренировки, изваяли фигурата му до съвършенство. Самата мисъл за добре оформени мускули, скрити под секси униформа, е в състояние да преобърне целия Ви еротичен мираж.

Мит или доказана статистика, униформеният мъж си остава едно от най-еротичните желания за много жени. Разтърсете сексуалните си фантазии и се подчинете на строгите правила на  войника, полицая или пилота, който е обзел потайните Ви фантазии.

А за всички дами, които искат да бъдат храбри и секси, онлайн магазин IVET.BG предлага забвани униформи.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки