Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Направи неустоим подарък на своята половинка и … на себе си!

 

 

Декември – най-празничният месец, носещ със себе си полъха на романтика, щастие и сбъднати желания! Сега е моментът на специалните изненади и смелите предложения! Преоткрий удобствата на онлайн пазаруването и на висококачествените дизайнерски модели – без ходене по молове, претъпкани магазини и нервни продавачки!

Стил, еротика и настроение…

Онлайн магазин IVET.BG ти предлага невероятни изкушения, които да разпалят сетивата и да създадат специално настроение… Сред артикулите в IVET.BG всеки намира реализация и на най-смелите си мечти! Дамите обичат да се чувстват неустоими и желани, а мъжете ги обичат такива – уверени, женствени и сексапилни! Направи специален коледен подарък на своята любима – избери от страхотните предложения в ЕРОТИЧНО БЕЛЬО. Накарай я да се чувства единствена, а ти се наслади на съблазнителната визия на дамата си!

Богат асортимент от бутиково еротично и секси бельо, женствени и елегантни тоалети и страхотни аксесоари те очакват на сайта! Избери подарък и той ще бъде доставен в оригинална луксозна опаковка. Винаги може да потърсиш съвет от консултантките или да подариш ваучер за покупки в IVET.BG. Ако не си сигурен в размера или покупката продуктът може да бъде върнат или заменен в срок от седем дни!

Отдай се на любовта и страстните мигове… Подари на половинката си нещо различно и горещо… Направи КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА ОЩЕ ПО-ПИКАНТНИ!

Leave A Comment