Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Най-актуалните аксесоари на сезона

by admin

Зимата неусетно почука на вратите ни, а с нея и новите модни тенденции за 2017/2018 година. Разбира се, няма как да обхванем всички, затова днес ще се насочим специално към аксесоарите, които са неизменна част от аутфита на всяка дама.

Казват, че не можем да си купим щастие, но чанта…винаги, което се равнява почти на същото. Затова, дами, Вие сте на ход! Тазгодишните тенденции ни подсказват, че не бива да се страхуваме от ярките цветове, дръжките тип верига, пищната орнаментика и така модерните пискюли. Остават и тенденциите с кокетните чанти във формата на куфарче, чантите тип клъч и модните дамски ранички.

Иска ни се да обърнем специално внимание на най-актуалната тенденция този сезон, а именно чантите с пух. Те са пъстри, меки и създават топъл уют. Съчетават се лесно с ежедневна визия, а също и елегантна. Не се страхувайте да експериментирате с чантите на Ивет.бг

 

Всеизвестна е фразата на знаменитата Мерилин Монро „Дай на една жена правилните обувки и тя ще покори света!“. Е, искате ли да покорите висините? Запознайте се най-новите модни тенденции – обувки с платформа, масивен и екстравагантен ток, заострен метален връх, обувки с пух. А можете ли да познаете, кой ще бъде най-атрактивният цвят при ботушите и ботите този сезон? Изненада…отново вечното черно! Разбира се, остават актуални и сребърните и блестящите комбинации, обувките в метални нюанси, винтидж мотивите и катарамите.

 

А какво е един аутфит без най-интересния аксесоар – коланите? Те отново са във всички възможни размери и форми – тънки, широки, със закопчалка или без, кожени или от плат. Световните модни експерти съветват да ги носите прикрепени към талията на възел или пък няколко реда колани едновременно. Съчетайте ги успешно с любимата си рокля, панталон, риза, а защо не и туника.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки