Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Наближава МЕСЕЦЪТ на ЛЮБОВТА! Време за РОМАНТИКА И ПОДАРЪЦИ от IVET.BG!

by admin

Февруари е един от най-романтичните месеци не само защото празнуваме Св. Валентин! Ниските температури ни карат да се сгушим на топло до любимия човек, да го дарим с усмивка и целувка и да се наслаждаваме на уюта на дома!

По повод на витаещата романтична атмосфера IVET.BG стартира конкурс за най-интересна, най-впечатляваща, най-вълнуваща и любовна снимка на тема “Моят 14 февруари”. Споделете вашите любовни трепети от вечерта, магията на целувката или може би загатната усмивка до любимия човек… Разкажете ни с няколко думи за вълнуващото място, където сте били, за неочаквана изненада или просто за запомнящ се момент от вечерта!

Снимките трябва да са авторски! Очакваме вашите снимки на email konkurs@ivet.bg –  от 15.02.2014 до 28.02.2014 г.

В имейла прикачете снимката и краткия текст, като не забравяте да напишете двете си имена, от къде сте, телефон и имейл.

Снимките ще бъдат публикувани в албум на страницата на IVET.BG във FACEBOOK и всички ще могат да гласуват чрез опцията “Харесвам”/ “LIKE” за дадена снимка. Снимката, събрала най-много гласове до края на месец февруари, ще спечели нашата голяма награда – БУТИКОВ КОМПЛЕКТ БЕЛЬО!!! Втора и трета награда ще получат следващите по брой гласове снимки. Наградите са модни дрешки от IVET.BG!

Всички снимки ще бъдат публично достояние и ще се използват само и единствено за целите на конкурса.

Победителят ще бъде обявен на 04.03.2014 (вторник) на FACEBOOK страницата на IVET.BG.

Снимка, която не отговаря на тези изисквания, няма да участва в конкурса, както и такава, изпратена след края на месец февруари.

С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни коментари, дискусии или линкове.

 Успех!

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки