Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Модни тенденции: Палтата на Max Mara 2010/2011

by admin

Италианскта модна къща Макс Мара, световно известна с дизайнерите си и най вече с емблематичното си палто, пусна този сезон още една колекция от удобни за носене , красиви дрехи.

Цветната им палитра варира от черно, моряшко синьо и сиво до класическото вече камилско кафяво и дори златно. Акцента в колекцията е във връхните дрехи и има много стилове палта от които да избирате. Макар, че всъщност  повечето са дълги, с мъжки колани и напомнят за стила на Руските царици. Най-симпатичните детайли в колекцията, много подходящи за сурова зима,  са кожените ръкавици. Те са перфектият повод да носите така модерната този сезон кожа, без да се налага да харчите много пари.

.

Костюмът от туид в две чати , който се появява на модния подимум от време на време, си остава класическа визия и може да се носи ежедневно. Този тоалет може да допълните с черни, високи до коляното ботуши с ток, голяма чанта и различни стилове слънчеви очила.

.

Предложенията на Макс Мара за този сезон  са повлияни от военно- моряшкия стил, започвайки от моряшките детайли и стигайки до якетата тип униформа. Копчета са много важен детайл тук.  Визията се смекчава от бродерии, които добавят меко, женствено докосване към колекцията

За рекламната си кампания Макс Мара използва черно-бели приличащи на винтдидж снимки, заснети от Марио Соренти. Лицето на кампанията е холандския модел Freja Beha Erichsen, която изглежда зряла и красива в дрехите.

2 коментара
0

You may also like

2 коментара

Video декември 2, 2010 - 11:21

Спасибо понравилось ! Thanks !

Reply
Реферат декември 5, 2010 - 09:10

ваш сайт http://www.blog.ivet.bg супер
Удачи вам! Я думаю у вас все получится

английские тексты песен
тексты песен

Reply

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки