Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Модни аксесоари пролет-лято 2012

Какви аксесоари ще бъдат модерни през пролетно-летния сезон? Доверете се на информацията на Ivet.BG – Вашият моден навигатор в интернет пространството.

Чанти с дълги дръжки – пролетен хит
През пролетта ще бъдат модерни чантите с дълги дръжки, но преди всичко удобните и практичните. Именно те триумфират по пролетните модни ревюта в Ню Йорк и Париж. През пролетно-летния  сезон модерни ще бъдат малките и големи чанти, които лесно ще можете да носите на рамо. Чантите в този стил са идеално предложение за ежедневието, когато програмата Ви е пълна със задачи, но също така и за вечерни празненства. Чантите в тъжни зимни цветове скриваме в гардероба. Сега е времето на наситените цветове. Вижте и нашите предложения.


Шапка с периферия

Женствено и тайнствено…През пролетта и лятото един от най-модерните аксесоари ще бъде шапката с голяма периферия. Този много женствен и изискан аксесоар за глава може да се види във всички колекции на най-популярните дизайнери. Изглежда, че голямата шапка с широка периферия ще подхожда само на ефирните рокли и женствените стилизации. Нищо подобно! Шапките от този тип ще подхождат както на облекло, включващо панталони и дънки, така и на цветни модели. Дизайнерите са създали много варианти на този тип шапка. Ще бъдат модерни както екстравагантните, така и традиционните с периферия, която пада свободно, а дори и тези от найлон.


Бейзболни шапки
В гардеробите Ви не трябва да липсва поне една бейзболна шапка. Мина бумът на каскетите, баретите и капелите тип „Панама”. През тази година най-горещите аксесоари за глава ще бъдат именно бейзболните шапки. А те могат да бъдат най-различни, например на цветя, с надписи, кожени или латексови. Този тип шапка може да се види на ревютата в Ню Йорк и Лондон, а това може би е достатъчен аргумент за това, че ще бъдат най-модерни!


Широки ленти

На пролетните ревюта някои от дизайнерите украсиха главите на моделите си с ленти. Както изглежда през пролетта ще бъде много подходящо да украсите косите си с нещо. Цветя, кърпи, шалове или ленти. Лансират ги  Lanvin, Ferragamo, Chanel…


Цветни бижута
Помислете през пролетта за модни акценти в облеклото. Най-лесно освежена визия ще получите именно благодарение на аксесоарите. Бижутата отдавна са важен елемент от гардероба на всяка жена, а в този сезон ще играят главната роля. Ще придадат на всяка стилизация силен акцент. Масивните, широки гривни през пролетта ще украсяват телата ни като броня. Супер широките гривни, дори към най-семплото облекло може да придадат известна доза екстравагантност. Ще изглеждат страхотно с черна широка тениска, но също и с елегантна рокля, а дори и на спорно облекло. Малко фантазия! Дизайнерите виждат дамите през пролетта с колиета, пръстени, гигантски обеци издържани в същата тенденция.


Сред пролетните бижута можете да откриете перли. От векове те са великолепен аксесоар от дамския гардероб и всяка година се завръщат в модните тенденции под различни форми. Помнете, че няма нещо по-елегантно от късия наниз от перли. Всяка жена в определен момент в живота си узрява за тази класика. Модни ще бъдат и дългите колиета от перли, а също и масивните перли
.

Leave A Comment