Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Модерно бельо- мисията изпълнена!

by admin

Междузвезден сблъсък на красота и сексапил сред полъха на летни емоции са тазгодишните модни тенденции за бельо. Сега е моментът да се насладите на най-слънчевия сезон с еротичен привкус на романтика. Водещи дизайнери в бранша признават пристрастията си към пастелените гами и безупречно изтъкани бродерии, като обсипват моделите си с подобна прелест. Това е една цялостна концепция за секси бельо в името на женствеността, която показва точката си на кипене от страст в IVET.BG. Новите ни предложения демонстрират разкрепостена импровизация на всякакви панделки и брожки, акцентиращи към изящните Ви извивки. Това не е просто бельо, това е блажена наслада за сетивата Ви.

Тук можете да откриете хармоничната половинка на Вашия жизнен характер, която ще изкуши съзнанието Ви, за да се превърне в неотменна част от личността Ви.


Сутиените развихрят сексуалните Ви фантазии с неповторими кройки и примамливи подплънки. Кокетни набори и къдрички в различни посоки пък ще предизвикат и най-съкровените мъжки мечти. За да не остане и нотка на съмнение за сексапила Ви се появяват и напълно прозрачните бикини и прашки, който обезсилват въображението на всеки от силния пол.
Класика остава черното и бялото, но този път те са осветени от закачливи акценти във всякакви форми. Ако пък целите да разкриете феерията си от чувства, то лилаво, цикламено и тюркоаз са багрите, които ще Ви превърнат в победителка на женствеността.
Истински фурор на наслада предизвикват и контрастните комбинациите на цветови гами под всякаква форма, подчертаващи изискания Ви вкус за стил и класа.

Не бъдете просто модерна, бъдете сияйна птица на любовта, прелитаща през пространствата на актуалното, сексапила и изкушението.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки