Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

МОДЕРНИТЕ ЧОРАПОГАЩИ, ЕСЕН-ЗИМA 2017-2018

През новия студен сезон, чорапогащите запазват своята позиция на моден аксесоар. Сред колекциите чорапогащи есен-зима, 2017-2018 се открояват изключително ярките и оригинални идеи, които са в състояние да изкушат всяка жена, подвластна на модата.

Плътните цветни чорапогащи, включително и металическите нюанси, все още присъстват в модните тенденции за новия сезон. Те обикновено са комбинирани с цвета на някои от елементите на облеклото или са издържани в модерния черно-бял ансамбъл.

Мрежестите чорапогащи и тези, които са декорирани с различни принтове, също са често срещани в дизайнерските колекции. Сред най-отличителните принтове са животинските, растителните и геометричните фигури. Чорапогащите, декорирани с кристали, камъни и нитове заслужават особено внимание.

 

Благодарение на модерния ретро стил, чорапите също не губят своята актуалност. В допълнение към плътните едноцветни модели, чорапите с различен принт, бродерия или елементи на обем, присъстват и чорапите с колан, които могат да служат като модерен и особено пикантен елемент на популярния ретро стил през новия сезон.

Говорейки за модерните чорапогащи есен-зима, 2017-2018, няма как да не споменем тенденцията на 80-те години. Клиновете са неразделна част от действителната картина през новия сезон. Те могат да се носят вместо панталон или в комбинация с дълги рокли и пуловери. Дизайнерите предлагат както цели модели, така и такива, които са без пета. В допълнение към едноцветните клинове, на подиума излизат моделите с етнически, флорални или животински принтове.

 

 

Leave A Comment