Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Модерна през есента – казвам, да! 🍂

by Blog Ivet

Бъди златна и модерна, също като есента!
Да напълним очите си с красива и цветна есен, която ни посреща съвсем скоро..

Защо да не преобърнем идеята за есен: от периода, с който приключва лятото и хубавото време, на най-пъстрия и свеж сезон?! Тя идва с характерния цвят на златото, както и с една дъга от цветове. Есента ни съблазнява с прохладните си вечери, подходящи за дълги разходки и събирания навън с приятели и ни кара да се влюбим. Да, наистина е така! Смята се, че през есента, хората са по-склонни да се влюбват и да търсят своята страстна половинка.

С идването на новия сезон, се пробужда и желанието у нас да направим някаква промяна със себе си. Чист пример за това е да променим нещо от външния ни вид – нова прическа, някоя процедура и разбира се – да освежим гардероба си с нови придобивки.

Приятно и полезно е да бъдем в унисон в природата. Нека отворим гардеробите си и да вкараме от цветовете на красивата есен, която е пред нас. Да внесем от топлотата и свежестта ѝ, с помощта на фини, нежни плетива; нови, актуални модели и богат избор на цветове. Да отворим обятия за най-добрия приятел на човека през есента – пуловерът!

Ние сме тук и идваме на помощ! Разкриваме Ви най-новите трендове за периода есен-зима 2020. Не се страхувайте да импровизирате с нещо ново. Впуснете се в модно приключение, като си позволите да създадете една различна визия за Вас.

Много актуални за сезона ще бъдат пухкавите и меки комплекти, подходящи както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Да не изключваме и любимата дреха на жените – роклята. Тя също запазва своето място и през есента, с по-дълъг ръкав, удобен за сезона.

Любопитно: 🧐
Хората вярват, че ако хванеш падащ есенен лист, това ще ти донесе щастие и късмет за напред. 🍁

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки