Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Малки тайни за летни удоволствия

by admin

Лято е! С полъх на морски емоции слънцето нежно гали кожата Ви. Отнасяте се за секунда към блажени спомени за крайбрежните страсти и изтръпвате от удоволствие. Песъчинките от плажа започват да танцуват из съзнанието Ви, докато жаждата Ви за морска почивка става неутолима. Единственото, което Ви притеснява е, че нямате представа с какъв бански костюм да изкушите погледите на „гларусите”? IVET.BG  е насреща с безпогрешните си съвети за подходящ бански костюм, подбран според фигурата Ви.

Всъщност не е никак лесно да изберете точния модел, който да подчертае изящните Ви форми и същевременно да прикрие несъвършенствата.

Е, затаете дъх- започваме!

Ако сте с по-малък бюст подходящо горнище за вас са триъгълниците. Така акцентирате на гърдите си като ги съчетавате с долната половинка, която е в същата форма. Неизменно това е и начинът да подчертаете правилните пропорции на телосложението си. Подходящи са също моделите с по-подплатени чашки и с PUSH UP (повдигащ) ефект.

Дамите с по-пищен бюст е препоръчително да се спрат на модели с по-дебели презрамки, които да осигуряват достатъчна сигурност и да поддържат добре гърдите. По-голям комфорт надарените жени биха имали и с моделите, при които връзките на горнището минават през врата.
Ако пък целите да подчертаете бедрата си изберете модел с високо изрязано долнище. То оптически удължава краката Ви и ще извае грация на цялата Ви визия. Акцент към талията си можете да постигнете с цетова игра на бикините- а именно наличие на лента, апликирана в различен цвят от основния десен.

Внимавайте с хоризонталните и вертикалните линии. Те оптически разширяват и удължават фигурата. Банските костюми с подобни шарки са подходящи за дами с „мъжки” тип структура. Ако искате да постигнете акцент към определена част от тялото си, всякакви допълнения, като брожки, цветя и панделки са перфектното решение.

Не забравяйте, че тъмните и наситени цветове стесняват фигурата, а при светлите е точно обратното. За това, ако искате да демонстрирате изящен бюст или дупе, привлечете погледите към тях с ярки цветове.

Цял бански костюм е идеален завършек на красива визия при закръглените дами или тези с несъвършенства във фигурата. Той ще изглади корема  и ще повдигне бюста Ви.

С малките трикове на IVET.BG вече можете да бъдете каквато пожелаете по плажната ивица. Остава само да стегнете багажа си за морски удоволствия, да прибавите щипка настроение и да се насладите на прелестта на лятото сред морските вълни.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки