Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

МАГИ ЖЕЛЯЗКОВА ЕКСКЛУЗИВНО ЗА IVET.BG!

by admin

Носителката на титлата “Mисис България 2003” Маги Желязкова засне фотосесия за IVET.BG! Подбраните от нея летни предложения от онлайн магазина можете да видите в галерия от фотоси, а за снимачния ден и за това, как ще прекара лятото, ще ви разкаже лично сексапилната брюнетка в следващите няколко реда!

Здравей, Маги! Къде те намираме и какво е новото покрай теб?

 Много ми е приятно! 🙂 Как къде? В залата за спорт! Повече от година не пропускам тренировка. Реших, че е време да обръщам повече внимание на себе си. Всяка жена трябва да има своя един час на ден, в който да е сама с любимото си занимание. Новото около мен този път не е свързано с телевизията, а с проектите, по които работя с моята неправителствена организация ,,Децата и спорта в нашето бъдеще”. Искрено се надявам, че децата от община Банско ще останат доволни от идеите, върху които работим в момента.

Засне фотосесия с летни модели дрехи и обувки за IVET.BG. Разкажи ни как мина снимачния ден и какво избра да покажеш?

Първо искам да пожелая на всички посетители на страницата и екипа на онлайн магазина едно топло и пълно с усмивки лято, какъвто беше и снимачният ден! Радвайте се на модата и се обличайте цветно през този сезон!  От многобройните предложения в IVET.BG подбрах няколко модела, които биха ме накарали да се чувствам уверена, секси и най-вече удобно в натовареното ми ежедневие. За мен от огромно значение е материята, защото тя е определяща за комфорта и начина, по който се чувстваш през деня. Харесаха ми и кройките, които са новаторски и практични, те гарантирано са сред най-актуалните тенденции за сезона, а аз държа да съм в крак с модата. Обичам да експериментирам, харесвам както ярките и свежи цветове, така и модели с пастелни и приглушени тонове. Определящо за личния ми гардероб е начина ми на живот и индивидуалността, която се стремя да подчертая с разнообразен стайлинг! 🙂

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки