Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

МАГИ ЖЕЛЯЗКОВА ЕКСКЛУЗИВНО ЗА IVET.BG!

Носителката на титлата “Mисис България 2003” Маги Желязкова засне фотосесия за IVET.BG! Подбраните от нея летни предложения от онлайн магазина можете да видите в галерия от фотоси, а за снимачния ден и за това, как ще прекара лятото, ще ви разкаже лично сексапилната брюнетка в следващите няколко реда!

Здравей, Маги! Къде те намираме и какво е новото покрай теб?

 Много ми е приятно! 🙂 Как къде? В залата за спорт! Повече от година не пропускам тренировка. Реших, че е време да обръщам повече внимание на себе си. Всяка жена трябва да има своя един час на ден, в който да е сама с любимото си занимание. Новото около мен този път не е свързано с телевизията, а с проектите, по които работя с моята неправителствена организация ,,Децата и спорта в нашето бъдеще”. Искрено се надявам, че децата от община Банско ще останат доволни от идеите, върху които работим в момента.

Засне фотосесия с летни модели дрехи и обувки за IVET.BG. Разкажи ни как мина снимачния ден и какво избра да покажеш?

Първо искам да пожелая на всички посетители на страницата и екипа на онлайн магазина едно топло и пълно с усмивки лято, какъвто беше и снимачният ден! Радвайте се на модата и се обличайте цветно през този сезон!  От многобройните предложения в IVET.BG подбрах няколко модела, които биха ме накарали да се чувствам уверена, секси и най-вече удобно в натовареното ми ежедневие. За мен от огромно значение е материята, защото тя е определяща за комфорта и начина, по който се чувстваш през деня. Харесаха ми и кройките, които са новаторски и практични, те гарантирано са сред най-актуалните тенденции за сезона, а аз държа да съм в крак с модата. Обичам да експериментирам, харесвам както ярките и свежи цветове, така и модели с пастелни и приглушени тонове. Определящо за личния ми гардероб е начина ми на живот и индивидуалността, която се стремя да подчертая с разнообразен стайлинг! 🙂

Leave A Comment