Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Любовна съблазън

by admin

Потопете се в изтънчената атмосфера на съблазън и любовни искри. Разкрийте цялата красота на женското тяло, извивка по извивка. Неустоима сте и той го знаете. Не спирайте да гъделичкате неговите фантазии. Вие сте горещата жена. Изкушавайте го в огнено червено. Нега остане без дъх, а после прошепне: Удоволствието да бъда прелъстен от теб и луксозното бельо на IVET.BG

Колекцията е паалитра от изключително добре подбрани модели, фини материи и нежни бродерии. Краските са решени в червено, бордо и черно, като класиката остава само в основата на колекцията. Екстравагантни, предизвикателно секси и неустоимо чаровни са дамите, избрали ги за своя втора кожа. Нестандартни модели, смели дизайнерски решения, класически стил и приятно разиграни комбинации между материи и форми. На всичко това може да се разчита като съставна част, за което доверието е безусловно подарено от наша страна.

Незаменим подарък за всеки повод, за наближаващия празник на всички влюбени „Свети Валентин”.  Сетивата работят, но и те имат нужда от празник. Именно такъв Ви предлагаме  с последните еротични модели, които са невероятно допълнение както към външния вид, така и към пълното удоволствие. Подарете си го, защото го заслужавате!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки