Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Любимите пухчета – отново са ХИТ 😱❤️

by Blog Ivet

Някой ги наричат топли и пристрастяващи ботушки, други просто „,мечонки“. Истината е, че това е един от най-харесваните модели обувки за студените зимни дни. Извесни също като „звездни ботуши“, поради големия брой привърженици от светските среди, като Памела Андерсън, която е и сред първите, още през 1997г. Барак Обама и семейството му, Сара Джесика Паркър, Бритни Спиърс, Ева Лонгория, Дженифър Анистън и Риана също са техни ценители. Световно известната телевизионна водеща Опра Уинфри се появява в шоуто си обута в светлобежови пухчета, след което прави поръчка за над 350 чифта за целия си екип.

Ето и 5 причини защо и вие трябва да се сдобиете с тези превъзходни обувки: ⬇️

  1. Топлота и пухкавост (главната характеристика на модела) – всичко, което търсим през студените зимни дни.
  2. Безкрайно удобен и практичен модел. Подходящ както за планина, така и за града.
  3. Този модел дава свободата да се съчетава по безброй начини, което го прави предпочитан от мнозинството в ежедневието. Разнообразието от цветове също благоприятства за това – в бежово, в тъмно и светло кафяво, в цвят на кестен, в сиво или в класическо черно, вие избирате!
  4. Въпреки, че през 2003г. са обявени за най-грозните обувки и до днес не слизат от модната сцена.
  5. Историята им може да се проследи назад във времето, а бъдещето им е гарантирано, защото са класика, която всички обичат!

🧐 Интересен факт е, че:
Обувките се носят и през летния сезон. Едни от първите изпробвали ги, били сърфистите и ги използвали, за да стоплят краката си бързо и лесно, след многобройните часове, прекарани в морските води.

*Да не забравяме, че подобни меки обувчици, винаги асоциират и към пухкави домашни любимци, уют и разбира се – ЛЮБОВ. Съгласни ли сте? 😻


Насладете се на НОВАТА ни колекция тук!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки