Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Летни новости за мъже

by admin

Морски плажове, луксозни басеини, атрактивни яхти – това са образите, които със затоплянето на времето все повече привличат мислите ни. И тъй като добре изглеждащата фигура отдавна не е приоритет само на жените, екипът на онлан магазин Ivet.BG предлага на вниманието на нашите клиенти за първи път колекция мъжки бански костюми.
Нашата мисия е да създадем възможност за избор от изключителни модели, предназначени за  съвременния мъж. Затова цялото ни внимание е насочено само в една посока – да предложим продукти с най-високо качество, които отговарят на световните стандарти и на най-новите тенденции в съвременната мъжка мода.
Тялото показва на мъжа кой е той. Добре изглеждащото тяло е съобщение: контролирам се, имам много енергия и сила. Погрижете се за тях, макар че външният вид не трябва да бъде самоцелна дейност. Трябва да има и още нещо. Важното е да победите самите себе си. А за да се чувствате истински лидери и джентълмени, за да култивирате самоувереност, независимо от ситуацията облечете идеите си в подходящи форми. Те ще бъдат израз на Вашата индивидуалност и характер.

За различните предпочитания сме подготвили различни модели – стилни бермуди, свободни шорти или атрактивни плувки. Сред тях офертите са за любителите на класическата кройка и сексапила, както и на ретро стила, префасониран според съвременните актуалности в модата. Каквото и да изберете – то със сигурност ще бъде запазен знак на качество и стил.
Ефектни дизайнерски шарки, класическите бяло и черно, модерното синьо и актуалното за сезона райе изгрждат цветната палитра на нашата колекция.


Ниската талия, интересната кройка, страничните прорези оформят визия, на която никой няма да устои. При повечето модели на кръста има ластик, към който  в някои от банските косюми има и връзки, които регулират пристягането в талията според индивидуалните нужди. Някои от моделите имат и  практични джобове.
Висококачествената изработката и подплатата осигуряват невероятен комфорт при носенето. Устойчивата на действието на морската и хлорираната вода материя предпазва и от ултра виолетовите лъчи. Същевременно е деликатна и създава приятно усещане при допир с кожата. Съхне бързо и е подходяща както за плаж, така и за басеин.
Отличете се в тълпата и изберете най-модерния за сезона бански костюм. Заложете на атрактивната визия и удобството!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки