Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Леки, спортни и стилни с обувки от IVET.BG

 

oxana

Спорта не е само необходимост, а мода, която никоя дама не би отказала. Не и ако разполага с удобни спортни обувки от IVET.BG.

Отдай се сега в разгара на летния сезон на всички онези спортни дейности, които най-силно обичаш, а щом си с удобна, лека и модерна обувка, то всеки миг ще е изпълнен с наслада.

Предлагаме ти четири страхотни летни предложения за твоят спортен полуден:

naily

Спортни обувки NAILY са сладурски и практични, както за бягане на стадиона, така и за дълги разходки. Тяхната по-дебела подметка ще предпази краката ти от нараняване, създавайки истинска лекота и усещане за ходене боса. Разнообразие от цветове и лесни съчетания с останалата част от тоалета, това е, което може да те накара да си красива и свободна по всяко време.

oxana

Спортни обувки OXANA – това предложение е за момичетата и дамите, които държат на практичност и класика. Изключително фина като пантофка и много лесна за съчетание, и с пола, и със спортен панталон, обувки OXANA са в духа на жената, която обича семплите неща.

mako

Спортна обувка MAKO ще разкрие волната душа на всяко момиче. Този модел спортни пантофки са подходящи, както за разходки, така и за бягане. Те са ергономични, комфортни и сладки, а с разнообразието от цветове и райета по тях, няма да усетиш затруднение в комбинациите облекла.

keila

Спортна обувка LEILA – ето и едно спортно-елегантноо предложение, с което може да се явиш дори в офиса. Този модел позволява нужната свобода и волност за стъпалото, чрез спортното оформление и дискретност. Той дарява възможност на притежателката си да съчетава с деним, спортно-елегантен панталон или клин.

От теб зависи как ще подходиш в избора си на спортни обувки. Едно е сигурно и то е, че с предложенията на IVET.BG, няма да останеш разочарована. Сега в кулминацията на летния сезон можеш да освежиш гардероба и аксесоарите си и с множество летни намаления и оферти. Очакваме те, за да превърнем заедно визията ти в перфектната на това, което си ти самата.

Leave A Comment