Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Купи сега, плати после

by admin

Вече е възможно! Ivet.bg ти предлага този вариант – за твое улеснение и за твое удоволствие. Сещаш ли се за онова намаление, което изтичаше преди получаването на заплатата ти? Или за онази рокля, която нямаше как да платиш на момента, а ти трябваше за сватбата през уикенда? Ами подаръкa, който не успя да си позволиш и замени с по-евтин, тъй като се наложи да се ограничиш с наличните ти пари?
От днес нататък можеш да имаш нещата, които заслужаваш.
Сега. Защото нашият виртуален магазин е сред първите, които предлагат опцията „Плати после“.

1200x628

За услугата
Тя е иновативна и е без аналог в България. Разработена е от компанията за микрофинансиране „Кредисимо“ и ти предоставя 15 дни гратисен период, за да платиш направената от теб поръчка. При това – времето се отброява не от момента на натискане на бутона „Плати после“, а от датата на доставката! А ако искаш да забавиш и това плащане, можеш да прекрачиш гратисния период, като посочиш удобен за теб план за допълнително разсрочване на сумата. Пазаруването никога не е било по-лесно!

Стъпка по стъпка
Вече сигурно виждаш бутона „Плати после“ редом до останалите опции за плащане при оформянето на твоята онлайн поръчка. Можеш да се възползваш от него, ако си над 18 години, имаш доказани доходи и поръчката ти е на стойност между 50 и 1500 лв. След като избереш опцията за отложено плащане и натиснеш „Поръчай“, ще се отвори нова страница. В нея трябва да попълниш необходимите данни от личната ти карта (сигурността им е 100% гарантирана) и да се запознаеш внимателно с условията, преди да кликнеш на „Завърши поръчката“.

плати после3

Само за 7 минути
Попълнената заявка за отложено плащане е като договор за кредит с 15-дневен гратисен период. Самото изпращане на заявката не те ангажира по никакъв начин. Ако например до получаването на стоката размислиш, нещо те притеснява в условията на услугата или се сдобиеш с пари и предпочетеш да платиш поръчката си по друг начин, договорът няма да влезе в сила. Просто трябва да се свържеш с Ivet.bg, за да избереш най-подходящия за теб метод на плащане. Но ако много искаш онази рокля точно сега и смяташ да я платиш по-нататък, вероятно ще се радваш да разбереш, че попълнената от теб заявка ще се обработи в рамките на само 7 минути.

Добре дошла!
Знаеш ли, че 10% от покупките онлайн се извършват с незабавно превеждане на дължимата сума? В 90% от останалите случаи клиентите предпочитат да платят в деня на доставката. С „Плати после“ ти прекрачваш в света на модерните хора, на едни нови 100% свободни в избора си потребители. Одобрението на твоята заявка ти казва „Добре дошла сред тях!“
Какво следва оттук нататък? Получаваш това, което искаше. А докато периодът от 15 календарни дни след доставката тече, можеш да го разсрочиш или да платиш поръчаното с 0 лв. оскъпяване – онлайн (с карта Мастеркард или Маестро на platiposle.bg), по банков път, на каса на EasyPay/FastPay или чрез кештерминал. Удобно, нали?
Вече няма значение кой ден е, за да добавиш новите си желания в кошницата. Защото в Ivet.bg всеки ден може да бъде ден за шопинг!

* Повече информация за услугата ще намериш на platiposle.bg/faq

плати после2

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки