Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Красиви и лесни прически за лятото и плажа

hqdefault

Красивата коса е най-хубавият аксесоар за една жена – независимо дали  е къса или дълга, руса или черна, поддържаната коса и подходящата прическа винаги се оценяват от околните.

Лятото е сезонът, в който можем да развяваме грива на воля, но косата е подложена на много изпитания – често мокрене, повече стилизиращи продукти, силно слънце и вредните UV лъчи. За да продължи да ни краси трябва да се грижим добре за нея и да не позволяваме тя да се изтощи напълно.

ИВЕТ.БГ обича да прави жените красиви, затова ви предлагаме няколко много секси, но и лесни прически, с които ще се чувствате добре не само вие, а и косата ви – те не изискват преси, маши или стилизиращи продукти, с които да увредите косъма.

Първото ни предложение е 2-в-1. Прическата е подходяща за дамите със средни и дълги коси, които искат да се спасят от запарване на врата. Нужно ви е само шал, около който да омотаете косата, и фиби да я фиксирате. А след прекаран цял ден със шала, вечерта ще имаш страхотни къдрици за партито.

670px-Make-Beachy-Waves-With-a-Headband-Step-2-Version-2670px-Make-Beachy-Waves-With-a-Headband-Step-3-Version-2670px-Make-Beachy-Waves-With-a-Headband-Step-4-Version-2670px-Make-Beachy-Waves-With-a-Headband-Step-5-Version-2

Кой не обича плитки? Плитките са най-лесния начин да оформите косата си, ако искате тя да е прибрана, но едновременно с това и не много стегната. Дори и да ги разрошите, те просто променят стила на прическата и я правят небрежна.

Избрахме за вас един видео урок за странична плитка – нужен ви е само ластик:

 

 

Искате спусната коса с лек хипи-акцент в нея? Първите две прически от този видео урок са специално за вас. А третата е възможна само за дълги коси, но пък е направо страхотна!

 

 

И за финал сме подбрали видео урок с прическа за всеки ден от седмицата – без сешоар, без преса, без лак! Бъди рошава и секси, играй си с косата, създавай форми и не се сърди, ако някой кичур избяга от ластика – може би точно това е чарът на прическата? Весело лято от IVET.BG! 🙂

 

Leave A Comment