Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Космополитна романтика от IVET.BG

Семпла елегантност, романтика и усещане за лекота са ключовите думи за новата пролетно-лятна колекция дамски дрехи на Ivet.BG.
При създаването на атрактивните топове, блузи, туники, рокли са избирани само онези предложения от модните тенденции, които се характеризират с добър вкус и стил.
Дизайнерите на колекцията са заложили на семплата класическа кройка, издължените линии и контрастното съчетание между широки ръкави и стесняващи се в талията или ханша основи. Класическите, изключително изчистени профили, дължината около и над коляното и вталените фасони при роклите  деликатно подчертават предимствата на фигурата. Естетически издържаните форми съчетани в хармонична цялост извайват изключително женствен силует. Грация, изисканост и шик открояват красивите официални рокли.


Колекцията включва широка гама от универсални модели и различни размери, които да стоят еднакво добре на клиенти с различна възраст и фигура.
Наборите във всичките им превъплъщения присъстват почти във всеки модел – под формата на класически разкроения, буфон, плисе или оригинални декоративни щрихи. Разположени по талията, ханша или оформени просто като декоративни елементи ролята им е да акцентират женствените форми, същевременно придавайки мечтателен вид на дрехата. Чаровните панделки, разливащите се заоблени деколтета и дантелените декоративни елементи оформят една невероятно романтична визия.
Релефни цветя от плат, блестящи камъчета или семпли копчета деликатно декорират моделите, внасяйки елемент на шик. Оригинални плетеници от кръстосващи се лентички преливащи от деколтето към гърба се превръщат в атрактивна украсителна фигура.

Пастелените цветове, морските колористични мотиви, контрастни съчетания и ярки наситени тонове характеризират живата палитра на колекцията. Декоративните цветови елементи варират от семпли геометрични и флорални мотиви до атрактивни човешки и анималистични изображения. Вечното райе присъства и този сезон в цветовите вариации като оригинален акцент или оформено в класическа моряшка стилистика.
Фините тъкани и висококачествена изработка в комбинация с елегантния дизайн създават усещане за свобода и комфорт. Една от основните идеи е да се създаде възможност клиентите да могат да комбинират дрехите с други елементи от облеклото, които са предназначени за различни случаи. Благодарение на богатата гама модели и цветове те могат да бъдат подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи. Създадени са с мисълта да бъде подчертаван неповторимия стил и характерен вкус.

За да бъдете стилни и модерни през топлите пролетни и летни дни изберете сред  моделите с нежни имена – SABINA, LENA, IDA.  Вдъхновяващи и в същото време практични и удобни, те ще Ви  заредят с енергия и чар.

Leave A Comment