Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Конкурс “Моята пикантна история”

by admin


Спечели своя романтичен комплект бельо за Свети Валентин!

Мечтаеш за своя еротичен комплект бутиково бельо? Разкажи ни пикантна история и спечели един от страхотните комплекти бельо, с който да бъдеш още по-неустоима и още „по-пикантна”!

Чувственото еротично бельо е задължително за всяка съвременна жена, която цени сексапила си и обича да бъде забелязвана, ухажвана и желана! Бельото повдига самочувствието ти през деня и определено разгорещява страстите в спалнята вечер. Деликатна и чувствена, дръзка и смела, елегантна и „glamour” – всяка от нас открива своята сексуалност по различен начин! Затова ти предлагаме да участваш в конкурса, да разкажеш своята тайнствена пикантна история, романтична мечта или еротичен разказ и да спечелиш новото си секси предизвикателство!

Какво трябва да направиш?

Разкажи ни за своите сексуални приключения, любовни тайни, копнежи или мечти! Развихри фантазиите си! „Най-пикантните” разкази и истории ще бъдат публикувани периодично в блога на IVET.BG и на FACEBOOK страницата ни, а три от вас ще спечелят невероятни и горещни секи комплекти бельо!

Конкурсът е от 17.12.2012г. до 17.01.2013г., а победителите ще бъдат обявени на страницата ни във FACEBOOK, както и в блога на IVET.BG!

Не се колебай! Бъди смела и гореща…!


ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Включете се в конкурса, харесайте страницата на IVET.BG  във FACEBOOK, посещавайте блога ни, коментирайте и давайте оценка на Вашите конкуренти, станете част от нашето предприятие и бъдете активни участници в конкурса на един от най-посещаваните и харесвани сайтове за онлайн пазаруване в България!

1. Конкурсът ще се проведе в рамките на 1 месец от 17.12.2012 до 17.01.2013 г.

2. Разкази и истории могат да изпращат самo пълнолетни участници (18+).

4. В конкурса един участник има право да участва само един път.

5. Организаторът на конкурса IVET.BG Ви гарантира, че всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия конкурс.

6. За участие в конкурса трябва да се предоставят само оригинални разкази и истории (и снимки), непубликувани досега. Текстове и снимки, намиращи се вече в онлайн пространството, ще бъдат дисквалифицирани. Обемът на текста трябва да е не повече от  2 страници А4 печатен текст (големина на шрифта 14). Моля, изпращайте Вашите разкази и истории на e-mail адрес jenny@ivet.bg

7. „Най-пикантните” истории ще бъдат публикувани на страниците на блога на IVET.BG и на  FACEBOOK страницата ни, подписани с Ваше име, инициали или псевдоним.

8. Наградите са три страхотни комплекта дамско секси бельо на стойност до 100 лв., с което може да изненадате любимия си за най-романтичния празник на любовта Свети Валентин!

9. „Най-пикантните” разкази и истории ще бъдат избрани от редакционния екип на IVET.BG, съобразявайки се с мненията и броя харесвания от Ваша страна!

9. Печелившите участници ще бъдат обявени в блога на IVET.BG и във FACEBOOK страницата ни на 22.01.2013г., като ще получат и e-mail  за потвърждение.

10. В случай, че размерът на бельото не е подходящ, в седемдневен срок от датата на получаване на наградата, може да замените комплекта с желания от Вашия размер.

11. Наградите са предметни и тяхна парична равностойност не се изплаща.

11. За въпроси, коментари и оплаквания, моля обръщайте се към нас на e-mail:  jenny@ivet.bg.

Успех!

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки