Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Конкурс за Свети Валентин от Ivet.BG

by admin

14 февруари е признат за световен празник на любовта и влюбените. Именно на този ден се стараем още повече да покажем на любимия човек колко силни са чувствата ни към него. Най-често това са инцидентни старания, които в обикновените дни са малко. А начините да покажеш обичта си са различни, достатъчно е да бъдете по-внимателни към нуждите и желанията на Вашия любим.

Средновековният обичай да се пишат любовни послания на празника на Свети Валентин се е запазил и до днес. В духа на тази романтична традиция Ivet.BG организира конкурс на фен страницата си в социалната мрежа Facebook.

За да участвате в конкурса е необходимо да харесате нашата фен страница. На нея е интегрирано приложение за празника на Свети Валентин, което се състои от 6 компонента. Чрез него можете да изпратите романтично послание на любимия човек.

Първият прозорец, който се отваря изисква да харесате страницата ни, натискайки бутона „Like”.

Отваря се втори прозорец. В основното поле можете да напишете Вашето любовно послание към любимия човек. В следващите две полета трябва да напишете съответно e-mail на подател и e-mail на получателя. След като попълните трите полета натискате бутона „Изпрати”.

Отваря се трети прозорец със съобщение „Посланието е изпратено успешно.”

След като любимият Ви човек получи изпратеното от  Вас съобщение на електронната си поща, трябва да натисне бутона”КЛИКНИ ТУК”,  за да се пренасочи към Facebook страницата си, където се отваря 5 прозорец от приложението, В него е обяснено, че за да получи съответния потребител своята отстъпка от 10%, трябва да хареса страницата на IVET.BG, натискайки бутон “ХАРЕСАЙ НИ”.

Ще се отвори последният 6 прозорец от приложението

До 24 часа получателят на любовното послание ще получи по e-mail код за 10% отстъпка при покупка от онлайн магазин Ivet.BG.

От изпратените пожелания Ivet.BG ще избере 10-те най-романтични. Техните автори ще получат награда – романтична вечеря за двама в ресторант „Корзо”. На дамите Ivet.BG ще поднесе допълнителен подарък-изненада.

Идеята за размяна на подаръци в Деня на Свети Валентин може да се превърне в незабравимо изживяване за всяка влюбена двойка. Всяка жена би се чувствала специална и желана, когато е облечена в красива и изискана дреха. Многократно се потвърждава и факта, че за мъжа няма нещо по-красиво от женското тяло на любимата, облечено в изкусително секси бельо. Това е може да бъде приятен подарък-изненада за любимата, който да превърне най-романтичния ден в годината наистина незабравим. Ние от Ivet.BG може да осъществим тази идея, предлагайки съблазнително дамско бельо, с което да превърнете любовните си фантазии в реалност. Разгледайте нашите предложения от категория „Доставка 24 часа” и изберете Вашия неустоим подарък.

Отпразнувайте Деня на Любовта в неповторимата атмосфера на чувствата, облечени в блясък и мечти!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки