Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Конкурс за най-секси абитуриентка

by admin

Във връзка с предстоящите абитуриентски балове онлайн магазин  Ivet.BG организира конкурс за най-секси абитуриентка. Конкурсът се реализира на страницата ни във Фейсбук и ще се проведе в периода 12.04.2012г. – 12.05.2012г. За да участвате е необходимо да направите поръчка от нашия магазин, да се снимате с продукта и да качите снимката в приложението на конкурса във Фейсбук. Последвайте линка, за да участвате. Поканете Ваши приятели и роднини да гласуват за Вас. Сред участничките с най-много гласове Журито ще избере най-атрактивните. Победителките ще бъдат обявени на 12.05.2012 г. отново на страницата ни във Фейсбук.

Голямата награда е разходка с уникален ретро автомобил Jaguar XJSC V 12 до мястото на празничното абитуриентско събитие с професионален шофьор, ангажиран за специалния случай.
Участвайте и си подарете вълнуващо изживяване с уникален автомобил, спечелил първо място в Concource D’elegance Sofia за 2010година.
Поставете едно щастливо начало на бъдеще изпълнено с успехи и осъществени мечти с този емблематичен автомобил, символ на усещането за свобода, увереност и устрем. Превърнете своя символичен път от училищната скамейка до прага на един нов живот с неповторима емоция. Заблестете като звезда на  сцената в новата си роля, предизвиквайки фурор с атрактивната си поява.
Добрият старт в живота въплътен в една спечелена награда ще бележи с късмет новия път, по който Ви предстои да потеглите. Невероятното изживяване ще остави незабравим спомен в сърцето ви.

Освен голямата награда Журито ще раздаде пет ваучера по 100 лева, с които ще можете да изберете различни продукти от галерията артикули, представени на страницата на нашия онлайн магазин. Предложенията за Вас са разнообразни – можете да изберате сред стилните и елегантни рокли, романтичните и ефектни блузи, туники и топове, съблазнително и сексапилно бутиково бельо, атрактивни бански костюми за вълнуваща почивка край морето, интересни аксесоари.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки