Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Кой е твоят тип мъж?

by admin

Интересно проучване показва какъв тип мъж харествате според предпочитанията ви към животните. Погледнете шестте снимки на животни и вижте кое от тях ви се струва най- симпатично.

1. Вълк


Твоят тип мъж е „ловецът”.  Мъжът вълк мечтае да има семейство, да бъде добър баща. В същото време обаче, той има нужда от свобода и има избухлив характер. От партньорката си изисква да се съгласява с него и да подкрепя решенията му. В същото време той може да й осигури сигурност, подкрепа,  не бяга от отговорности и не се страхува от открити разговори и скандали.

2. Паун

Това е шампионът по елегантност и изисканост в класацията. За него е важно не само кой е той, а какво е и обкръжението му. Този мъж е недоверчив. Изключително много държи на външния си вид и забелязва всякакви подробности.  Особено чувствителен е относно гледната си точка. Умее да бъде едновременно и прагматичен, и спонтанен.

3. Орел


Това е типът хора с неспокоен дух. Освен това е изключително амбициозен. Любопитен е фактът, че този тип мъже изключително ценят опита и интелекта,  за тях са момичетата интелектуален тип. За съжаление този тип мъже могат да бъдат надменни и властни. Обичат да се налагат и винаги последната дума да бъде тяхна.

4. Куче


Този тип мъже имат склонност към емпатия. Те са приятлски настроени, екстроверти, обичат общуването. Също така ценят доброто забавление. Ако за вас основна ценност е верността, то този тип мъж е именно за Вас. Трябва да знаете обаче, че все пак зад този благ характер се крие известна доза непредсказуемост.

5. Елен

Мъжете тип лос имат спокоен характер. Те са уравновесени, недоминиращи, ценят стабилността в отношенията и топлото семейно огнище –  иначе казано, домошар. На тях може да се има пълно доверие, но за съжаление не са особено романтични.

6. Котка

Този тип мъже имат имат независим характер. За съжаление котките обичат да живеят “single”, така че ако целта ви е сватба с този тип мъже, трудно ще го убедите. Но въпреки това той е идеалният сексуален партньор, чувствен и страстен. В същото време обаче, той не проявява особена емпатия. Трябва доста да се постараете, докато успеете да спечелите доверието му.

снимки: интернет

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки