Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Как показвате емоциите си

by admin

Всяки от нас по различен начин реагира на кризисна ситуация. Едни избухват в плач, други предизвикват горещи спорове и бурни скандали, трети запазват стоическо спокойствие. IVET.BG с помощта на астрологията ще Ви помогне да научите повече за себе си и своите емоции и как ги изразявате.

ОВЕН 21.03-20.04

Дори не се опитвате да потиснете негативните емоции. Ако сте недоволна от нещо, говорите открито за това. Принадлежите към хората, които са импулсивни и уреждате на близките и колегите кръчмарски скандали. Винаги упорито ще защитавате правата си и няма да си признавате грешките. Това прави от Вас човек, с който е трудно да се съжителства.

ТЕЛЕЦ 21.04-20.05

Понякога може да останете с впечатлението, че нищо не е в състояните да Ви изкара от равновесие. Дори по време на разгорещена дискусия сте спокойна и овладяна. Това не означава, че оставате безразлична към обвинения. Просто изхождате от тезата, че е по-добре да мълчите, отколкото да кажете нещо в гнева си, а после да съжалявате за това.

БЛИЗНАЦИ 21.05-20.06

Когато обикаляте вкъщи с намръщено лице, хората, с които живеете се досещат, че нещо Ви е изкарало извън равновесие. Никога не казвате открито каква е причината за лошото Ви настроение. Само ставате капризна, нетърпелива. Близките умишлено не пресичат пътя Ви, за да не ги натоварите с негативни емоции.

РАК 21.06-22.07

Въпреки че се стараете да криете емоциите си, приятелите и семейството Ви отлично знаят колко лесно е да ви наранят. Всяка критична забележка приемате присърце, а дистанцията, с която обикновено третирате  обкръжението е само защитна роля. Вкъщи по-често сте себе си – лесно се гневите, а дори може да изпаднетете в истерия.

ЛЪВ 23.07-23.08

Ако нещо Ви засегне със злобна забележка или изкаже критика, никога няма да покажете колко Ви е заболяло от това. Ще се отнесете към изречените думи с високомерие и ще се дистанцирате, ще демонстрирате безразличието си. Смятате, че не Ви подхожда да показвате такива емоции, защото сте жена с класа (,за такава искате да Ви възприемат) ще успее да овладее гнева.

ДЕВА 24.08-22.09

Имате проблеми с демонстрирането на емоциите си, както на позитивни, така и негативни – не сте словоизлиятелна в отношенията си с партньора си нито с децата. Не успявате да кажете на никого в очите: „Това не ми харесва.”По-вероятно е да премълчите неприятните въпроси. За да избегнете гнева, ще се заемете с почистване на дома.

ВЕЗНИ 23.09-23.10

Във всекидневието обикновено сте уравновесена. Не потискате в себе си негативните емоции. Успявате да говорите за тях така че да не обидите никого и същевременно да разрешите възникналия проблем. Понякога обаче, когато имате чувството, че животът Ви поставя прекалено високи изисквания, губите контрол над себе си и започвате да се държите малко истерично.

СКОРПИОН 24.10-22.11

Вашият знак безупречно контролира емоциите си. Вие сте чувствителна и страстна, но и избухлива, понякога дори агресивна. Не признавате компромиси, затова всяко различие в  мненията може да се прероди в разгорещен спор. Ако в отговор искате да нараните някого, правите това по възможно най-болезнения начин, съзнателно възползвайки се от това, че знаете слабите му места.

СТРЕЛЕЦ 23.11-21.12

Не успявате да скриете чувствата си. Достатъчно е човек да ви погледне и ще разбере дали сте доволна от живота или сега се сблъсквате с някакви проблеми. Често демонстрирате раздразнение и може да се чуят от Вас някои по-остри думи, въпреки, че вашият гняв бързо минава и след малко се правите, че не помните ситуацията.

КОЗИРОГ 22.12-20.01

Малко хора са свидетели на Вашето гневно избухване. Овладяна сте и рядко изразявате гласно емоциите си. Все пак, ако се разгневите заради някого – макар, че не му казвате директно за това – няма да го забравите. Откъсвате се от него и му показвате неприязънта си. Не реагирате разумно по отношение на своите и чуждите грешки.

ВОДОЛЕЙ 21.01-20.02

Въпреки че спадате към приятелски настроените хора, във Вашето поведение може да се почувства дистанция към обкръжението. Потайна сте и е трудно да се отгатне за какво мислите в определена ситуация. Никога не губите контрол над себе си, нито проявявате ентусиазъм. Когато някой започне да Ви задава прекалено лични въпроси ставате груба и недостъпна.

РИБИ 21.01-20.02

Завиждате на тези, които са самоуверени и говорят това, което мислят, и успяват да защитят правата си. Плаши Ви Вашето безсилие. Почти на всяка кризисна ситуация реагирате с плач. Мечтаете да направите поне веднъж скандал и да излезете като победител от тази конфронтация, но всъщност избягвате конфликтите като огън.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки