Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Как да изберем бельото си и какво издава то за нас?

by admin

 

afrodisiaco-para-mujeres-intensex-gotas-el-mejor-del-mercado-14968-MLM20092450265_052014-F

Направени са изненадващи проучвания, които са показали, че според бельото може да се разкрие част от вашата самоличност и самочувствие.

Следващият път когато си купувате бельо се замислете над цвета, който избирате. Жълтият цвят на бельото е свързан с желанието за изпъкване и желание да си различен.

Розовото бельо е най-често купувано от дамите. Може да си мислите, че червеният цвят е по-предпочитaн, но розовият, освен че е секси, носи и малко момичешки чар и нотки на флирт.

product_6697

Топлите цветове – червено, оранжево –  показват, че сте жизнена и по-импулсивна.

Телесните цветове говорят за личност, която е естествена, сговорчива и искрена. Тази жена е спокойна и няма какво да крие.

Изборът на черно бельо разкрива за вас, че сте индивидуалист, с афинитет към фин сексапил и с дълбока чувственост.

Дамата с бяло бельо е невинна, но отворена към предложения.

 product_36332

Ние знаем, че искате да се чувствате уверени и секси всеки ден. Затова ще ви дадем няколко съвета как лесно да избирате бельото си.

Когато пазарувате, мислете за себе си и за това, което ви допада. Не мислете само за партньора си. В крайна сметка, вие ще носите бельото и ако вие се чувствате добре и партньорът ви ще го усети и оцени.

Скрийте недостатъците и изтъкнете красотите си.

Ако имате коремче, си изберете ретро бикини с по-висока талия. Ако не харесвате дупето си, боксерките могат да ви помогнат. Ако смятате, че гърдите ви са малки, купете си сутиен с повдигащ ефект.

Не се ограничавайте с бельо от памук или само дантели. Експериментирайте с материите.

Важно е, да знаете точния си размер. Така, няма да губите време да го определяте и да се изнервяте, а ще можете да се огледате в различни варианти.

product_753

Можете да разгледате прекрасните предложения на ivet.bg и ако имате колебания се свържете с нас, за да ви консултираме и да изберете най-доброто за вас.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки