Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Какво мисли да облече за празничната Новогодишна вечер всяка зодия?!

by Blog Ivet


ОВЕН
21 МАРТ – 20 април
Представителите на зодия ОВЕН са подготвени отдавна за този ден – те са избрали стилна рокля в класически цвят, с която не могат да сбъркат и определено ще бъдат забелязани. От нетърпение обаче са си закупили още няколко модела, подходящи за празнична вечер, така че, да видим..

ТЕЛЕЦ
21 АПРИЛ – 21 МАЙ
Бляскавите „ТЕЛЧЕТА“ ще заложат на нещо скъпо и няма да пестят от инвестицията върху външния си вид за този специален ден! Ще бъдат стилни и „изпипани“ до последния детайл.

БЛИЗНАЦИ
22 МАЙ – 21 ЮНИ

Близнаците ще останат верни на зодията си и ще изпъкнат с две крайно различни визии: за добрия и праведен близнак – модерна рокля с яка или дълъг прав панталон, в комбинация с риза, а за другия – неприлично къса пола или рокля с изрязано деколте.


РАК
22 ЮНИ – 22 ЮЛИ
Жените РАК ще изберат нещо практично и удобно за Новогодишната вечер, какво пък, важното е да се насладят на празника и да могат свободно да потанцуват и да се позабавляват.


ЛЪВ
23 ЮЛИ – 23 АВГУСТ
Суетните ЛЪВЧЕТА – излишно е да казвам каквото и да било! Те със сигурност ще са под прожекторите с елегантно, секси облекло в техен стил. И не пестете коплиментите към външния им вид, защото тогава от мили и кротки котета, ще се превърнат в яростни царе на джунглата и тогава..


ДЕВА
24 АВГУСТ – 23 СЕПТЕМВРИ
На девите също няма да им е лесно: ами то просто няма нещо по вкуса им, все нещо не им достига. Но въпреки това ще се спрат на компромисен вариант от класическо и красиво облекло. Ще изберат необходимо празнично облекло и за половинката си, ако имат деца и за тях..

ВЕЗНИ
24 СЕПТЕМВРИ – 23 ОКТОМВРИ
Знаем, че изборът не е никак лесен, но моля Ви изберете поне едно облекло, скачайте в него и отваряйте шампанското, че стана време за празнуване. Типичните творци, ще създадат невиждан „костюм“, неочакван и за самите тях и разбира се – съвършен, точно като създателите си. Около тях ще цари хаос, но така е около всеки велик ум, нали?

СКОРПИОН
24 ОКТОМВРИ – 22 НОЕМВРИ
„Най-добрият“ сред зодиакалните знаци, ще “изненада“ със страстна предизвикателна рокля в червен цвят. Тя, разбира се ще бъде в тон с маникюра.. и бельото. 😀

СТРЕЛЕЦ
23 НОЕМВРИ – 21 ДЕКЕМВРИ
За авантюристичните СТРЕЛЦИ няма граници! Те могат да направят парти дори в колата. Без съмнение ще облекат нещо, което да се съблича бързо. 😀 Шегата настрана: ще привлекат погледите с класическа, елегантна визия /проверена от зведните подиуми/.

КОЗИРОГ
22 ДЕКЕМВРИ – 20 ЯНУАРИ
Извинете ни, скъпи козирочета, че Ви занимаваме с подобни маловажни неща, които само биха нажежили обстановката около вас, но за нас е важно да разберем и вие как ще се появите на Новогодишната вечеря. Макар да показват, че са незаинтересовани, козирозите ще покажат една визия, заради която доста ще им завидят, все пак те носят стила в себе си.

ВОДОЛЕЙ
21 ЯНУАРИ – 19 ФЕВРУАРИ
Представителите на тази зодия са доста непредсказуеми и вероятно в последния момент ще изберат с какво да посрещнат Новата година, в зависимост от настроението, в което са: едно знаем със сигурност – мъжете ще бъдат стилно „наточени“ с костюм, а жените по нищо няма да отстъпват: жената котка с кожен гащеризон по тялото или секси нестандартна рокля в черно.

РИБИ
20 ФЕВРУАРИ – 20 МАРТ
Чувствителни и мили РИБИ, знаем, че ще изглеждате като ангелът в компанията – с нежна копринена рокля, защо не и рокля от дантела.


В 12ч гърми шампанско, небето блести от хилядите фоерверки, всички задружно си дават наздраве, но какво ли си мислят през това време:
Овенът гърми шампанското, девата се е погрижила да раздаде чаши на всички, стрелецът тайно пали пиратки на терасата, където водолеят усамотено пуши цигара и наблюдава разпаления раговор между близнака и рибите (за смисъла на живота). Вътре бушува див купон, лъвът е завладял сцената, телецът поръчва още шампанско и пури (да има). Ракът се обажда да честити на най-близките си пръв. Везните са раздвоени дали да се присъединят към купона или да излязат да философстват навън. А през това време, похотливият скорпион раздава хищни погледи на козирога, койо просто си почива на дивана.
Весело посрещане на празниците, скъпи приятели! Без значение коя зодии сте – забавлявайте се смело!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки