Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Каква приятелка и любовница си?

by admin

 

Каквa партньоркa си и как се отнасяш със своите близки, приятели и хората около себе си? Какво е най-важно за теб в една връзка и още особености на твоята личност разкрива тайната наука за числата. Така наречената нумерология ти помага да синхронизираш своята енергия с тази на вселената…

 

Достатъчно е само да изчислиш своето число, което отговаря на твоята вселенска вибрация. Необходимо е да сумираш всички цифри на дата си на раждане, така че сборът от всички тях да е равен на едноцифрена сума. (напр. : 17.03.1967 – 1+7+3+1+9+6+7=34, 3+4=7, значи твоето лично число е 7) Следва да разбереш какво ние от ИВЕТ разкрихме зад информацията, която носи твоята цифра.

Единица

Създаваш дълбоки и трайни връзки. В любовта се раздаваш без да пестиш чувства и усилия. Винаги си вярна и защото си много чувствителна лесно могат да те наранят. Винаги постъпваш правилно, като се съобразяваш с моралните ценности и се стараеш да осигуриш на своите близки интелектуално и духовно развитие. Избягваш силно зависимите връзки – не би искала някой да е много зависим от теб и да страда. Високо цениш работата, постиженията и израстването в тази сфера. Това донякъде може да повлияе на социалните ти контакти и отношенията с хората. Въпреки несигурността, която чувстваш понякога, и опасенията ти, че може да не се вписваш идеално в дадено група, ти си олицетворение на чаровница със силно чувство за хумор.

Двойка

В приятелските отношения и интимните връзки не успяваш да се отпуснеш веднага и да разкриваш своите чувства в самото начало. Отдава ти се обаче да накараш хората да те харесат и бързо ги спечелваш на своя страна. Грижата за околните разсейва чувството на празнина и те изпълва с духовна енергия. Твоят живот е една непрекъсната борба в търсене на себе си, собствените ти ценности и стойностното в живота. Можеш да заливаш другите с комплименти и понякога очакваш да ти се отплатят за това. Много те наранява неблагодарността. Винаги се стараеш да доставяш на хората около себе си радост и приятни емоции. Трябва обаче да не ги третираш като своя собственост.

Тройка

Партньорството с теб не е особено леко. Докато ти се смяташ за обичлива, мила, спокойна и готова на компромиси, то хората около теб понякога те виждат като по-агресивна, нервна и с нелек характер. Страх от непризнаване и невписване в определени ситуации те карат да се прикриваш и да слагаш маски. Наранена и отхвърлена, понякога се вглъбяваш в работата си, отдаваш се изцяло на нея и тя се превръща в лек против болката. За теб по-важни са отношенията, които градите с хора с общи цели, а не с общи чувства.

Четворка

Във връзките с противоположния пол  не обръщаш достатъчно внимание на романтиката и страстта. Не си обаче безчувствена или безсърдечна. Имаш нужда от любов и преживяваш силно всичко, просто си по-плаха и затворена в себе си. Вместо да говориш за чувствата си обичаш да ги показваш. За да си намериш подходящ партньор и да го обикнеш ти трябва повече време. А да споделиш  чувствата с любимия си ти е още по-трудно. Като съпруга си вярна, лоялна, грижлива и обичлива, макар и малко ревнива.

Петица

Твоят чар е неустоим. Силата ти на привличане на противоположния пол е огромна, макар че невинаги си даваш сметка за това. Единственото, което ти пречи, е това, че ти липсва смелост. Отърси се от комплексите и ще реализираш контакти много по-лесно и успешно. Ти си непоправима романтичка, мечтаеща за прекрасни любовни приключения. Ако се пребориш с плахата си натура и скромността си, мечтите може да се сбъднат. Магнетизмът и чарът ти могат да ти попречат в избора на Истинския ти партньор, поради многото измамни кандидати.

Шестица

Безопасността за теб е на първо място. Приятелство, брак, дом, семейство са условия ти за съществуване. Отнасяш се сериозно към любовта. В семейството откриваш сигурност и душевен баланс. Намерила щастието по този начин, можеш да даряваш околните с безпределна обич и добрина. Трябва обаче да помниш, че прекомерната любов отблъсква околните.

Седмица

Трудно ти е да откриеш щастие и стабилност във връзките. Хладното отношение и безразличието, които на пръв поглед виждат у теб, плашат някои хора. Дълбочината на чувствата те кара да изпитваш несигурност и  да се затваряш в себе си на моменти. Твоите качества са изтънченост, нежност, любезност и добро възпитание. Не си привърженик на душевните излияния и спонтанното споделяне. Ти си човек, който очаква от партньора си да се настрои на твоята вълна и да приеме твоя светоглед, отказвайки се от собствените си амбиции.

Осмица

За противоположния пол си привлекателна и страстна. Според чувствата, които ти засвидетелства партньорът, се ръководиш от максимата „всичко или нищо”. Изискваш пълно отдаване и послушание от негова страна. Вярна си и си прекрасна съпруга и приятелка – деликатна и грижовна. Не си прекалено чувствителна; понякога изпитваш проблеми с разпознаването на собствените си и чуждите чувства.

Деветка

Чувствителна си, а любовта играе в живота ти огромна роля. Трябва да обичаш и да бъдеш обичана. Тогава ставаш постоянна и вярна. Ако не отвърнат на чувствата ти или загубиш любовните трепети към някого, „затваряш страницата” и на момента изтриваш всичко от паметта си. Въпреки това си привърженик на домашното огнище и обичаш традициите, изпитваш необходимост от любов и сигурност, а към бракът се отнасяш сериозно.

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки