Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Изкуството да съблазняваме мъжете

by admin

Как да привлечеш вниманието на мъжа, за когото копнееш? Ако искаш да пробудиш неговите сетива и да го накараш да те желае, то ние от екипа на Ивет ти предлагаме сигурен начин да спечелиш неговия интерес. Изкуството да прeлъстяваш мъжете от векове стъпва на няколко утвърдени принципа, които подлудяват силния пол и пленяват мъжкото съзнание.

Силата на погледа

За да привлечеш успешно вниманието на субекта на желанията си започни да му „хвърляш случайни погледи”. В момента, в който той те забележи, небрежно откъсни очи от него, а след това отново го поглеждай няколко пъти. Когато забележиш, че непознатият красавец те наблюдава, направи се, че го игнорираш напълно за няколко минути. След това отново повтори ситуацията с изкусителен, но в никакъв случай не вулгарен поглед. Умерената тактика на съблазняване е разковничето на успеха. Действай според принципа: две крачки напред, една назад. Покажи му, че се интересуваш от него, а след това леко се отдръпни. Можеш да си сигурна, че това ще възбуди интереса му и той скоро ще дойде при теб!

Другите мъже не ме интересуват!

Трябва да му покажеш, че именно той е обектът на твоите предпочитания, а не просто един от всичките. Това, че именно той е избраникът, ще породи у него приятно чувство на любопитство и заинтересованост.

Езикът на тялото

Мъжете значително по-лесно реагират на визуалните жестове, отколкото на вербалните, затова остави твоето тяло да „преговаря” в началото. Нека фини, почти случайни жестове да му разкрият твоята женственост. Играй с косата си, кръстосвай си краката (но не ръцете и раменете!), от време на време прехапвай устни и ги навлажнявай с език… 90% от прелъстяването зависи от езика на тялото и едва 10% от това, което казваме. Когато започне разговорът, приближи се към него и слушай с интерес, въздържай се от всякакви критики, забележки и негативи. Покажи му, че си заинтригувана от това, което ти разказва и от неговата личност. Остави го той да води разговора, а ти остани леко потайна и загадъчна.

Ролята на докосването

По време на разговора го докосни закачливо по раменете или ръката, небрежно „поправи” прическата му, правейки комплимент…Уж случайният физически контакт има страхотна пленителна мощ и подсъзнателно подтиква към изкушения силния пол. Освен това засвидетелства близост и засилва интереса му. Не подценявай и въздействието на усмивката, това е едно от най-силните оръжия на жените, на което мъжът не може да устои.

Твоят аромат

Ароматите винаги напомнят за място или човек, те оставят най-силни следи в нашето съзнание. Затова са и изключително силен инструмент за доближаване и достигане до някого, особено що се отнася до противоположния пол. Направи така, че твоят аромат да се запамети в съзнанието му и неразривно да се свързва с теб. Така ще те усеща непрекъснато и ще си мисли за теб.

Интелектът

Независимо от това, което се говори, мъжете – поне стойностните – не си падат по „глуповати женички”. Когато той разбере, че си интелигентна дама, сигурна в себе си, с чувство за хумор и умееща да води разговор, у него ще започне да се заражда инстинктът на завоевателя. Ще се превърнеш в загадка и предизвикателство за него.

И не на последно място – дрехите

Бъди женствена, деликатна, загадъчна, покажи чувствеността си! Най-важното е да показваш по малко, да загатваш, да го караш да копнее и да гъделичкаш въображението му. Силно предизвикателните дрехи и прекаленото разголване убиват интереса и правят жените да изглеждат вулгарно и пошло, а това може дори да изплаши и отблъсне твоя избраник. Избери небрежна рокля и се почувствай секси!

Мястото

Препълнените шумни пъбове не са най-подходящото място за такава среща. За съблазняването се изисква и подходяща обстановка, която предразполага към такива помисли – музика, обкръжение… Понеже целта е да задържиш вниманието му върху себе си все пак е добре да сте на място, където нямаш огромна конкуренция.

Бъди уязвима, помоли го за помощ

С една дума накарай го да се почувства полезен, силен…просто мъж. А ти бъди жена – мила, чаровна и нуждаеща се от неговата помощ! Поискай да те изпрати до колата, защото „се страхуваш” да минаваш сама през тъмния паркинг…

Най-важната част от флирта!

Направи така, че да мисли, че той те е „свалил” и прелъстил, а не обратното. Позволи му да почувства вкуса на победата – това възбужда мъжете! (В крайна сметка и така постигна това, което искаше!) „Следващия път ти” го покани на среща!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки