Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Зодиакалният знак разкрива най-съкровените Ви мечти

by admin

Кои са най-съкровените Ви мечти? Може би дори не си ги признавате, макар че те придават смисъл на живота Ви и понякога помагат да преодолеете трудните моменти.
За какво мечтаете? И говорите ли за това открито? Ако не си признавате дори пред себе си, Ivet.BG с помощта на астрологията ще Ви помогне да определите какви са Вашите въжделения.

ОВЕН 21.03.-20.04
Въпреки че правите впечатление на личност, която здраво стъпва на земята, с удоволствие се отдавате на мечти. Представяте си, че получавате награда, спечелена в труден конкурс и преживявате радостта от победата. Съревнованието придава значение на живота Ви. Още от детските си години мечтаете, че ще постигнете огромен успех.

ТЕЛЕЦ 21.04.-20.05
Не сте откъсната от действителността мечтателка. Вашите желания са конкретни, някои биха казали – приятни. Пред очите Ви често се появява следната картинка: красив, просторен дом, разположен  на красиво място. В него сте Вие, Вашият партньор и Вашите деца – всички сте усмихнати и доволни. Това за Вас е върхът на щастието.

БЛИЗНАЦИ 21.05.-22.06
В мечтите си се приготвяте за далечно опасно пътешествие. Нищо не искате толкова силно, колкото да опознаете нови места и хора. На околосветско пътешествие бихте взели само карта и четка за зъби, смятайки, че не е необходимо да се товарите с излишни вещи. Едва тогава бихте почувствали вкуса на истинското приключение.

РАК 21.06-22.07
Вашите мисли в голяма степен заемат дома и семейният живот, а не работата. Дори ако намирате удовлетворение в професионалните дейности, ще се почувствате пълноценни след като се омъжите и отгледате един куп деца. Въпреки че това в днешно време не е популярно, Вие напълно сериозно говорите, че мечтаете за голямо семейство.

ЛЪВ 23.07-23.08
Когато сте били малко момиченце често сте се престрували на принцеса, заобиколена от охолство и куп слуги. Нещо от тези детски мечти е останало във Вас до този момент. Бихте искали да заемате висок, престижен пост или поне за малко да се почувствате истинска звезда – красива, елегантна и обожавана от тълпите.

ДЕВА 24.08-22.09
Мъчат Ви градът, тълпите, шумът и газовете. Мечтаете за безопасен остров, на който бихте могли да се скриете от хората и хаоса. Затова толкова често мислите да се преместите в къща на село и да водите там спокоен живот близо до природата. Готова сте да се лишите от много неща, само за да реализирате мечтата си.

ВЕЗНИ 23.09-23.10
Когато сте изморена от работа и непрекъснато сте забързана, мечтаете да заминете далече, където е топло и постоянно грее слънце. Бихте могли безрезервно да се отдадете на мързела: през целия ден да седите в някоя приятна таверна и да пиете вино. Тъй като в повечето случаи Ви е трудно да реализирате това, се задоволявате с вечерно излизане до пъба в приятелски кръг.

СКОРПИОН 24.10-22.11
Обожавате екзотичните храни и сложно приготвените напитки. Бихте искали да опознаете кухнята на всяка страна и през свободното си време експериментирате, приготвяйки ястия с тайнствено звучащи имена. Евентуално прелиствате книга за вината, за да станете специалист по темата.

СТРЕЛЕЦ 23.11-21.12
Не споделяте с близките си Вашите мечти, страхувайки се, че ще Ви обявят за луда. Но в природата Ви е да търсите силни впечатления и нищо не можете направите, за да  се противопоставите на това желание. Бихте се записали на курс по парашутизъм или по гребане на кану-каяк. За Вас няма по-голямо удоволствие от усещането, че сте победили собствената си слабост.

КОЗИРОГ 22.12-20.01
Когато финансовите грижи изгонят съня от очите Ви си представяте колко прекрасно би било ако успеете да съберете спестяванията си в банковата сметка, които да осигурят Вашия живот и живота на Вашите близки за дълги години. Бихте построили тогава резиденция, в която в съгласие и взаимно уважение би живяло Вашето семейство поколения наред.

ВОДОЛЕЙ 21.01-20.02
Възхищавате се на индивидуалистите, които имат смелостта да бъдат себе си, дори ако това означава да наруши общоприетите правила и да се посветят на благото на другите. Със затаен дъх четете репортажите за лекари, които работят в африканската пустош или за хора, които безкористно помагат на хората. Мечтаете да направите нещо за другите.

РИБИ 21.02.-20.03
Когато чувствате, че Ви поглъщат ежедневните проблеми желаете да избягате от тях колкото е възможно по-далече. Затова с такова желание се обръщате към сантименталните романси или следите съдбата на героите от теленовелите. Тогава съжалявате, че не можете поне за миг да престанете да бъдете себе си, да се въплътите в героинята от любимата си книга и да заживеете нейния живот.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки