Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Зима в четири декора

by admin

Топли трикотажи, дебели вълнени пуловери, поли от туийд, кожуси и  кожени аксесоари. В такива облекла зимата не ни плаши.

Модата срещу зимата

През зимата можем ли да бъдем модерни? Крадешком наблюдаваме най-големите дизайнери и се вдъхновяваме от създадените от тях  колекции. От Долче&Габана „заемаме“ плетените гамаши, вълнените рокли и пуловери, покрити  с норвежки мотиви. От колекцията на Кристиан Диор – класическите  палта и елегантните шапки. От  Луи Вюитон клош полите, а от Шанел кожените куртки и аксесоарите с  кожа.

Трикотажи на фигури

В този сезон се обръщаме към скандинавските мотиви. Норвежките щампи радват окото, а топлите трикотажи  сгряват  и в най-големите студове. Плетени жилетки, вълнени понча, боти с  трикотажни завършеци, а за смелите  – вълнени гамаши.

Кожени палта и кожухчета

Кожени якета,  елеци и кожуси това са нужните неща през зимата. Добре изолират от студа, освен това са най-модните открития на сезона. За минималистките аксесоари, украсени с кожа, за максималистките кожен look като от  ревю на Шанел.

Спортна зима

Удобни кройки, допълнени с подходящи аксесоари, идеални за любителките на спорта, които също така в ежедневието си  ценят комфорта и не се притесняват от текущите трендове.

Класическa зима

В този сезон класическите облекла и аксесоари се отнасят към стила на 50-те години, възвърнат благодарение на отлично приетите колекции на Миучия Прада и Луи Вюитон, а също  и към елегантния look създаден през 70-те години.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки