Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Звездите показват с какво Го привличате

Той ценява Вашата чаровна личност или по-скоро трезвия подход към света? Уверете се сами като проверите какви са скритите женски чарове на зодиакалния Ви знак с помощта на Ivet.BG.

ОВЕН 21.03-19.04
Може би няма мъж, който би останал равнодушен към необикновения Ви чар. Някои Ви избягват като огън, защото се страхуват от острия Ви език, други приемат Вашата праволинейност и темперамент за най-голямото Ви достойнство. Вие сте „сложна” в контактите с другия пол, но с Вас яма какда се скучае.

ТЕЛЕЦ 20.04-20.05
Макар че понякога доминирате във връзката, това не е през цялото време. Вашата естественост и непретенциозна женственост привличат много обожатели. Разпространявате около себе си прекрасен чар, а същевременно у Вас няма нищо предизвикателно – това привлича тихите романтици.

БЛИЗНАЦИ 21.05-20.06
Тъй като правите всичко, за да създавате впечатление на независима и недостъпна личност, не един мъж си прави труда да докаже, че е в състояние да превземе сърцето Ви и задълго да ви задържи при себе си. Мъжете са привлечени от уникалния начин, по който им обръщате внимание: привидната липса на  интерес към тях.

РАК 22.06.-22.07
Дарена сте с инстинкт на покровителка и на грижовна дама, затова от Вас са привлечени мъже жадни за топлина и грижа, мислещи сериозно за създаване на семейство. Чувстват,че могат да разчитат на нещо повече от мимолетен флирт. С удоволствие приемате обожанието, макар че на мъжа до вас няма да му е леко с Вас. За Вашата грижа искате в замяна пълно отдаване.

ЛЪВ 23.07-22.08
Неповторимата елегантност и аурата на успеха, която разпростирате около себе си, привлича мъжете, които търсят атрактивна, представителна партньорка, с която могат да се покажат във всяка компания. Третирате ги с превъзходство и дистанция, макар че въпреки това, за много мъже сте мечта за съвършената жена.

ДЕВА 23.08.-22.09
Не сте от типа жени, които фокусират върху себе си многобройните мъжки погледи. Вашата скромност, както в облеклото, както и в поведението създават впечатление, че е трудно да с Ви забележат. Привличате мъжете с естествеността си и доброто самочувствие. Създавате впечатление, че ще бъдете добра съпруга, домакиня и невероятна любовница.

ВЕЗНИ 23.09-22.10
Обръщате внимание на обкръжението с елегантност и перфектни маниери. Излъчвате невероятен чар, а освен това успявате да се отличите във всяка ситуация и компания. При разговор с Вас някои мъже се страхуват, но повечето от тях се възхищават на Вашата класа.

СКОРПИОН 23.10-21.11
Дори ако вашата красота не отговаря на приетите канони, във Вас има нещо, което действа като магнит на мъжете. Ако те трябва да изберат най-сексапилната жена в компанията, биха се спрели на Вас. Ще доминирате дори в присъствието на супермоделки, защото имате у себе си онова неуловимо „нещо”.

СТРЕЛЕЦ 22.11-21.12
Понякога можете да оставите впечатление, че правите всичко, за да скриете на всяка цена женствеността си. Все пак това не пречи на много от мъжете – радват се, че могат да поразговарят с Вас като с най-добрия си приятел. В награда ще имат шанса да открият във вас лудото момиче и демона в спалнята.

КОЗИРОГ 22.12.-19.01
Много представители на мъжкия пол ценят Вашия прагматизъм и трезв подход към живота. Те твърдят, че имате онова рядко срещано у жените качество, че по време на дискусия не цепите басмата. Когато като добавка Вашият разум и разсъдък се комбинират с красиво опакована красота, мъжете ще попаднат на истинска перла.

ВОДОЛЕЙ 20.01-18.02
Едва ли някой мъж третира сериозно вашия идеализъм и желание да направите света по-добър, макар че именно този спонтанен плам и невероятна безкористност Ви правят в мъжките очи толкова привлекателна. Макар че някои може да отблъснат Вашата луда природа, за други сте незаменима във връзката.

РИБИ 19.01-18.02
Благодарение на ефирното, понякога странно облекло, плахия поглед и мечтателност създавате впечатление на личност от друга епоха, която е попаднала случайно в настоящето. Мъжете се разчувстват от вашата  деликатност и липсата на усет за време. Могат да почувстват, че имате нужда от тяхната грижа и покровителство.

Leave A Comment