Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

За привържениците на здравословното хранене, добрата спортна фигура и несломимия дух! 💪😍

by Blog Ivet


Истината е, че лятно тяло се прави през зимата. Въпреки, че повечето от нас се сещат за това в последния момент и очакват внезапни резултати.
Факт е, че мускулите имат памет. Да, тя не е вечна, НО все пак я има. А за постигане на желани резултати, симетрично тяло, релеф и тн., е необходимо постоянство. Важно е да се изготви точен метод на тренировка: брой серии и повторения, почивка между тях и темпо за изпълнението на упражнения. Разбира се, тези характеристики са строго индивидуални и трябва да се синхронизират с режим на хранене. Най-добре е да не правите това сами, а да се доверите на специалисти.


За привържениците на здравословното хранене, добрата спортна фигура и несломимия дух. Да, за Вас, които обичате себе си и сте готови да покажете най-доброто, на което сте способни. Ние от IVET Ви даваме някои безплатни съвети как да го постигнете.


Топ 3 неща, които трябва да направите, за да бъдете в добра физическа и психическа форма:

  1. Желание/ Воля за промяна/Мотивация
  2. Правилно и здравословно хранене
  3. Физическа активност

Съвети какво със сигурност НЯМА да помогне и НЕ се препоръчва:

  1. Прекалено натоварване на тялото и ума
  2. Гладуване
  3. Подлагане на нездравословни диети

Все по-популярно става тренирането вкъщи с 20 минутна тренировка (така наричаната ХИТ тренировка) – удобен, бърз и подходящ за всеки, метод.
Дори и да сте с някой друг килограм в повече или просто с не дотам добът ген – това не е непоправимо. Напротив, с повече усилия и постоянство, ще се сдобиете с добра спортна и здрава фигура и по-важното: с вяра в себе си! Промяната започва отвътре!

Забавно: 😀

Не разчитайте на мотото „маса се прави на маса“, едва ли ще бъде ефикасен за тяло на Аполон.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки