Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Забавни и секси за празника на Хелоуин

 Untitled

Едва ли се има някой в наши дни, който да не е чувал за  празника Хелоуин. Името му произхожда от английският Halloween и години наред се чества в англоговорещите страни Ирландия, Великобритания, САЩ и Канада. Празнуването на маскарадния ден съвпада с католическите представи и денят на Вси светии. Посланието му е близо до нашата Задушница – отбелязва се деня на мъртвите, в които душите на покойниците бродят сред живите.

Вече от няколко години, Хелоуин се празнува и у нас. И въпреки нагласата, на този ден основно децата да се забавляват с атрактивни, красиви или страшни костюми, сега и нежните дами могат да посрещнат празника на Хелоуин е с маски и маскарадни костюми от IVET.BG.

За да бъдеш и ти неотразима в разгара на 31 октомври разгледай най-новите предложения на онлайн магазина:

Забавни костюми – с тях можеш да зарадваш любимия в навечерието на Хелоуин. Да си устроите забавна, романтична и изпълнена със заряд от положителни емоции моменти.

product_8833 product_8812 product_839

Забавни маски – не забравяй да бъдеш предизвикателна, дръзка и красива с маска за Хелоуин. Тя ще придаде загадъчност, сексапил и екзотика на изражението ти. Можеш да избереш различни форми и съчетания в зависимост от формата на лицето си, цвета на очите, прическата, с която възнамеряваш да си по време на празника, както и това, което искаш най-силно да подчертаеш в характера и нагласата си. Някои от маскарадните украси за лицето са с форма на домино, други са пищно изрисувани с множество цветя, обсипващи цялото лице и подсилващи женствеността, а трети имат уникални абстрактни форми, спускащи се около очите, в едната половина на лицето или по цялото му протежение.

product_37880 product_37877 product_37875

От теб зависи в каква роля ще влезеш на празника Хелоуин, а с модели за маски и маскарадни костюми на IVET.BG, гарантирано ще завладееш мъжкото сърце.

Дали ще бъдеш кокетна кабаретна актриса?

uoikwIyER2L

Ето и нашето предложение за грим към този костюм:

Или женствена гейша?

product_1776

Ако се спреш на последния костюм, предлагаме ти и видеоурок за ефектен грим на гейша:

Разнообрази ежедневието си и си подари ударна доза сексапил, забавление и екзотичност, обгърната в много камъни, блясък, фини материи и лукс. Приятен Хелоуин! 🙂

Leave A Comment