Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Женската красота в очите на мъжа

by admin

Какво си мислят мъжете, когато ни наблюдават? И какво всъщност наблюдават в нас? Каква е психологията на красотата и какво е значението на сигналите, които излъчваме несъзнателно? На тези няколко любопитни въпроса ще се опитаме да отговорим в тази статия. Истината за женската красота е само една – че тя е индикатор за това дали жената може да роди здрав наследник на мъжа или не. Учените твърдят, че мъжете имат нещо като детектори за плодовитост, които се включват веднага щом погледнат в лицето някоя жена. Оглеждайки ни от глава до пети, те всъщност преценяват генетичните ни дадености.

УСТНИ– пълните и сочни устни, както и тези, които са естествено червени, сигнализират на мъжете, че това е жена, която може да им роди множество деца.

Проведен е експеримент сред множество жени на възраст от 18 до 61 години, в който мъжете е трябвало да определят възраста на дамите. Оказало се, че дамите, които имат бръчки и  дори посивели коси, но плътни устни, винаги били „подмладявани” от господата и обратното- жените, които нямали тези проблеми, но имали по –тънки устни, били състарявани.

ОЧИ – Формата на очите също има значение. По – гоелмите очи според господата принадлежат на дамите, които са  по – млади. Оказва се, че цветът също има значение.

Зелени очи – принадлежат на мечтателките

Сини – такива са очите на недостъпните

Тъмни – техните притежателки имат силен характер

КОСАТА – тя е доказателството за това какъв живот водим. Здравата, хубава, лъскава коса показва, че водим здравословен начин на живот, а мъжкото подсъзнание смята, че такава жена може да му роди здраво дете.

АРОМАТ – вашият аромат всъщност им показва дали го обичате. Особено ако сте получила парфюм от него. Научни изследвания показват, че мъжете изпитват неконтролируемо привличане към дамите, които се парфюмират с любимите им аромати за жени. За тях това е неоспоримо доказателство, че го обичате.

ФИГУРА – мъжете обичат най –  много женските фигури с формата на пясъчен часовник. За тях това означава, жена, която е състояние да ги дари с множество наследници. А според учените жените с този тип фигура са по – интелигентни(но това вече е тема на друга статия).

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки