Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Жените харесват …

by admin

 Жените харесват лоши момчета … мъже с въображение

 assdf-male-models-33271734-1024-768

Казват, че жените си падат по „лоши момчета”. Но едва ли има жена, която търси мъж – лош по характер. Виж, мъж с въображение, е друго нещо…

Мъж, който знае как да изненадва. Да спира дъха й. Да превръща моменти от времето заедно в моменти „като на кино”. Защото и филмите са създадени от някой мъж, на когото му е хрумнало как да зарадва жените с преживявания, за които мечтаят. За да станат реалност такива моменти, трябват само две неща – въображение и смелост.

Подобни моменти правят връзката огнена. Карат жената да се връща с усмивка към спомена. Тя иска да доставя удоволствие на мъжа, изострящ сетивата й за хубавите неща в живота. Тези моменти събуждат желание у жената да изживява женствеността и сексапила си „на макс”, да избира секси тоалети и бельо, да предвкусва удоволствието от мига, в който старанието й ще бъде оценено и ще усети въздействието си върху желания мъж.

big

Мъжът с въображение…той предпочита страстта пред удобството на навика. Обича да насища своя живот и този на хората, които обича с хубава емоция. Не си търси жена с практичността и пресметливостта, с която подбира материалните придобивки в ежедневието си. Не търси начин да влезе в рамката на обществените очаквания. Създава собствена формула за щастлив живот. Експериментира, докато намери своята посока и не отбягва предизвикателството да е с интелигентна, осъзната и обичаща се жена. Не се плаши нито от силата й, нито от слабостта й. Уважава я. Опознава я. Усеща я.

Самоувереността на мъжа с въображение е по-голяма величина от страховете на егото му. Не търси одобрение на всяка цена. Но и не се притеснява да се подлага на съмнение. Да се учи от това, което животът му дава като обратна връзка. Мисли със собствената си глава. И следва сърцето си.

Обича играта. Но не за да наранява и не за да поставя стена между себе си и жената, а за да я кара да тръпне от желание по него. Усеща кога е моментът да се приближи и кога – да се отдръпне. Няма скука с него. Жената чувства, че връзката й с този мъж я кара да се развива, да расте. С този мъж определено има какво да си каже, може да разчита на мъжкото му рамо, а сексът е „магия”. Той знае как да я отпусне, как да пусне на воля дивото в нея. Тогава животът и връзката не са клише, а любовта просто се случва. Жената го обича заради добрата душа, а го желае, защото е див, свободен и с въображение.

Къде можеш да срещнеш мъжа с въображение? Навсякъде. Тези мъже не са еднопластови. Те имат разнообразни интереси и затова можеш да имаш късмета да се запознаеш с него във фитнеса, в парка, в хижа в планината, в клуба, на концерт или театър, в книжарница, в sex shop или на семинар. Някои от отличителните му черти, които радарът ти може да засече при първите контакти с него са:

  • Интелигентност
  • Богат речник и свободно общуване на различни теми
  • Добре „чете” езика на тялото ти и разбира кога една тема ти е интересна, кога – не, кога си готова за повече физическа близост и кога – не
  • Умее да флиртува, да те кара да се смееш, без да е натрапчив и без да използва клиширани фрази или вицове

А как да го привлечеш? Освен добре поддържаният вид и интелигентното държание, това, което е важно, за да провокираш любопитството му в по-дългосрочен план, е ти самата да си жена с въображение. Това умение се развива с времето и не се научава с бързи и готови рецепти. Трябва да си готова да се учиш, да работиш върху уменията си за общуване, да си женствена и чувствена. За да го вдъхновяваш. За да има усещането, че колкото и да те опознава, винаги можеш да го изненадаш приятно с нещо ново и вълнуващо.

newbig

Автор: Мария Димитрова

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки