Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Есенен шик с жилетки от IVET.BG

by admin

Untitled

Есента става все по-студена, а каква по-добра и топла идея за дамския тоалет от жилетката. Тази удобна дреха вече има много лица и едно от тях е плетивото.

Сега за нежната половина от човечеството IVET.BG, предлага неустоими и изкушаващи секси жилетки в разнообразна гама от цветове. С тях може да се явите в службата, по време на изпълнение на ежедневни задачи и дори на специални поводи.

Предназначението на модерната жилетка днес е много по-силно от това само да стопля тялото. Днес с идеите на IVET.BG може да се наслаждавате на хладните есенни вечери, да се забавлявате през деня или да посрещате утрешният прохладен изгрев.

product_37262product_37263

 Жилетка SESIL GREY – сивият и нежен цвят на тази жилетка е така приятен и завладяващ.  Цветът не ангажира в подбора на останалите цветове в тоалета на жената, а моделът му позволява лекота в аранжирането, както в по-спортния дрес код, така и за елегантната натура. С нея брилянтно може да допълните дори вечерната рокля без рамене.

product_37257 product_37256

Жилетка SESIL MINT – този момичешки, оптимистичен и топъл нюанс може да ви грабне още на първия миг. С подобно предложение може да се облечете по всяко време, внасяйки хармонията и настроението, дори в мрачните и дъждовни дни от есента. Плетката е красива и изрисува в задната част на гърба страхотен мотив.

product_37264 product_37265

Жилетка SESIL BEIGE – за сладката, необвързана и секси дама, тази жилетка може да каже много. Тя е семпла, но достатъчно красноречива, за да подчертае изискания вкус и нежно да прилегне на останалата част от тоалета.

product_37261 product_37260

Жилетка SESIL NAVY – няма как в есента да останем равнодушни към синия цвят. Тази жилетка предлага не само красив дизайн и чудесно плетиво на гърба, но и мотивиращ, практичен и лесен за поддръжка нюанс, партниращ си с почти всяка друга дреха.

product_37259 product_37258

Жилетка SESIL BORDO – и за страстната лейди има невероятни предложения за жилетки. И това е точно SESIL BORDO. Цветът бордо винаги е бил класика и стил за всяка дама с изискан вкус и специални предпочитания към модата.

product_37255 product_37254

Жилетка SESIL ECRU – за традиционалистката, за нежната и миловидна дама, жилетката в бяло екрю е идеалното предложение. Тя няма да затрудни подбора на долна дреха и красиво ще се прелее с цвета на косата, на своята притежателка.

С IVET.BG Вашите желания могат да са сбъдната мечта.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки