Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Еротика на тена

by admin

Примамливите жарки слънчеви лъчи вече си прокрадват път в съзнанието Ви. Задава се горещо лято, което ще е изпълнено със сладострастни емоции под ясното небе. Време е  да се замислим за тена на кожата си и внушенията, които той ще предизвика в погледите на противоположния пол. Шоколадовият загар без съмнение предизвиква усещане за еротика и непримирима страст. Оповавайки се на тази теза, всички дами се втурват да се препичат по солариуми и плажове. Небезизвестен е и фактът, че по-тъмният загар прикрива всички несъвършенства по тялото Ви.

Визуална илюзия или не- това бе хитът за секси визия през последните няколко години. Какво ще кажат обаче последните изследователски анализи по въпроса? Северноамериканските психолози изненадват всички нас със статистиката, че повечето мъже се захлавсват по дами с чист и светъл тен. Те са категорични, че колкото по-гладка и бяла е кожата на жената, толкова по-страстни емоции предизвиква тя. Представителите на силния пол откриват безупречност, перфекционизъм и чиста невинност в избистрената мека кожа. Това поражда потребност у тях да закрилят нежното беззащитно създание, покрито с памучно бяла кожа.

Заинтригуващ е фатът, че при дамите въпросът за еротиката на кожата е в противоположната посока. Жените изпитват по- голяма слабост към мургави мъже. Те смятат, че тенът подчертава мъжествеността им.

Независимо от това дали се влияете от научните изследвания или от чисто женската си интуиция, то нищо не губите ако направите собствено изследване по темата ни. За да Ви улесним, Ви предлагаме нашите изкушения за секси загар. Провокирайте, изкушавайте и изпепелете мъжките страсти с новата продуктова гама за слънцезащитни масла на IVET.BG.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки