Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Имитационна бижутерия-достъпните бижута

Бижутата винаги са били символ на статуса ни в обществото. Особено за различните видове официални събития, на които се налага да присъстваме, е много важно да носим подходящи бижута.
За съжаление, не всеки може да си позволи скъпи дизайнерски украшения и в такива ситуации с радост се обръщаме към фалшивата бижутерия.
Изкуствените или имитационни бижута са евтини и съвсем достъпни за всички. Бързата смяна на модата и тенденциите се отанася и за  аксеораите, а кой не иска да е винаги блестящ и елегантен? И въпреки, че диамантите винаги ще бъдат най-добрият приятел на жената, е добре да рзполагате и с модни, красиви бижута, които са по джоба на всеки.
Някои от предимствата на фалшивите бижута:
– можете да ги носите само някои пъти и след това на съвсем разумна цена да купите нови и по-подходящи за следващото парти.
– няма защо да се притеснявате, че ще ги загубите ли ще бъдат откраднати. Не е необходима никаква допълнителна грижа за тях.
– можете да си купите всички цветове и форми които харесвате- изборът е толкова голям
– асортиментът от артикули е безкраен – обици, колиета, гривни, брошки-всякакви форми, цетове и размери.
– можете да си изберете бужу подходящо за любимата ви блуза.  И понеже са относително евтини можете да си купите дори няколко 😉
Фалшивите бижита са изработени предимно от кожа, пластмаса, титан, стъкло и много други материи и материали.  Днес гумени и пластмасови гривни носят дори децата по целия свят.
Струва си да си купите няколко – цените варират така, че всеки да може да намери нещо за себе си. А и няма да излязат скоро от мода.

Leave A Comment