Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

ДОСТАВКА НА ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ ПО КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

by admin

ДОСТАВКА НА ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ ПО КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

Скъпи клиенти, сигурно много от Вас ще използват нашия магазин, за да зарадвате своите любими хора с хубав подарък за коледните и новогодишни празници. Радваме се, че избирате нас в това начинание и ще направим всичко възможно, за да не Ви разочароваме. Това е и голямо предизвикателство пред нас, защото се налага да обработим три до четири пъти повече заявки и запитвания от обикновено. За тази цел сме се подготвили максимално добре като сме наели допълнителен персонал и сме готови да обработим всички Ваши поръчки.
Приканваме Ви, да не оставяте коледните си и новогодишни поръчки за последния момент. Въпреки че ще обработим заявката Ви в обещания срок, няма гаранция че нашите куриери от Speedy ще успеят да я доставят толкова бързо, както са го правили и през останалата част от годината. Практиката от минали години показва, че е възможно да се получат забавяния, които ние обаче няма как да предотвратим, тъй като куриерските служби са претоварени с работа по това време на годината.

IVET.BG е отворен за поръчки по всяко време, но във връзка с празничните дни на Вашите въпроси и запитвания ще можем да отговорим след 27.12.2017 година.

Весели празници приятели! С пожелания за много усмивки и щастливи мигове с идващите празници. 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки