Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Дирекно от стилиста! Модни предложения за най-щурия месец от годината – ЛЮБИМИЯТ ЖЕНСКИ МАРТ!

by Blog Ivet

МАРТ- най-непредсказуемият месец от годината! Дали това се дължи на второто му име „женски месец“ или е просто случайност? Вие как мислите?
Вероятно има месеци, които отминават без дори да разберем как се е случило. Но за МАРТ това е невъзможно! Въпреки че знаем колко е различен, винаги успява да ни изненада и да породи у нас емоция, било то на радостна или не съвсем.
Ето, че и този МАРТ е цветен и пъстър! Не бързайте да прибирате зимните си дрехи, защото никой не знае кога отново ще завали изненадващ сняг и ще ви потрябат. Но това в никакъв случай не означава, че не може да се презаредите с пролетно настроение, като си купите нещо ново. Хубаво е да сте подготвени за топлите дни на месеца, за които всички така нетърпеливо тръпнем.. Да излезем от вкъщи с по-малко дрехи по себе си, да се вдижим леко, като свалим зимните обувки и както се казва „да покажем малко плът“ и съберем естествен витамин D. С две думи да внесем настроение в себе си, с помощта на пролетен аутфит – това винаги помага.
Ако Ви се струва нелека задачата да избирате какво да облечете всеки ден или ако комбинирането на дрехи просто не е вашата сила – ние ще се Ви улесним максимално, като Ви представим няколко такива. Най-интересното е, че вероятно ще Ви подсетим за дрехи, на които не обръщате особено внимание и сте набутали назад в гардероба си. По-точно ще откриете как сходни продукти, могат да направят изцяло различни визии.

Визия 1: вероятно е любима на повечето от вас. На пръв поглед изглежда неангажираща, тъй като в основата и са удобен деним и тениска, които можете да комбинирате с каквато и да е наметка: кожено яке, пухкаво палтенце, дънково яке или дори жилетка. Но аксесоарите правят визията абсолютен ХИТ и трябва да сте сигурни, че с правилно подбраните такива, ще съберете погледите на всички изцяло върху вас.

Визия 2: на пръв поглед изглежда почти като първата..  Но това съвсем не е така в цялост. Тя съчетава в себе си едновременно ежедневно излъчване и женственост, благодарение на класичеката висока обувка и палтото с дължина под коляното. Черно-бялото каре никога не остарява. Можете и да го освежите като добавите страстно червен акцент от обувки и чанта.

Визия 3: FLUFFY STYLE: тази визия определено предизвиква много настроение и симпатия. Цветна, много топла и практична! Подготвени сте дори за неочаквани валежи.

В случай, че имате възможност и си останете вкъщи, ви представяме ВИЗИЯ 4! Така няма да се съобразявате с времето навън. Не забравяйте, че у дома е важно да се чувстваме комфортно. Направете го и красиво с тези памучни, супер ТРЕНДИ пижамки.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки