Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Дантела в действие

by admin

Изкусна шевица бавно и нежно загатва за нещо съвършено. Шевица, вдъхновила не един или двама световноизвестни дизайнери. Това е именно хармоничната изящност, наречена дантела. Едва ли има по-романтична и женствена материя от нея! Вечната класика на дантелата присъства и в новите колекции на диктаторите в модата. Dolce & Gabbana, Chanel, Issa, Ralph Lauren, Emilio Pucci не се колебаят в тазгодишните си експерименти относно дателата. С комбинации от шифон или други ефирни материи, тя изглежда като божествен плат, на който Вие можете само да се прекланяте. Изкусителният плат присътва в рокли, бельо и дори обувки, напомняйки за триумфалното си завръщане на модния подиум. Този сезон всяка дама с нюх за красота ще намери място в гардероба си за сиянието на дантлата.

Дори най-коментираното събитие на годината- сватбата на принц Уилям и красавицата Кейт отново бе обсипано от прелестта на дантелата. Защо ли?- Просто е царствено модерно!

Разбира се при избора си на този плат трябва да бъдете внимателни! Не забравяйте, че по-големите фигури, колкото и ефектно да изглеждат- разширяват силуета. Малките пък съответно прикриват несъвършенствата по тялото Ви. Те внушават чувствност и романтика. Не препоръчваме и да смесвате няколко вида дантела по себе си- рискувате да изглеждате прекалено натруфено. Стихийната сила на дантелата се крие в нежната й загадъчност сред феерия от други платове.

Притаете дъх и просто се отдайте на прелест във всякакви шевици, за да изпепелите всички погледи сред летните лъчи! Изберете стила, който ще подчертае същността Ви и бъдете сигурна, че ще съблазните и най- властния мъж.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки