Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Давате или вземате – тест на Ивет.БГ

by admin

Успешната връзка се основава на баланса между даването и вземането. Сексът също. Тестът ще Ви помогне да разберете очакванията на партньора/партньорката. Прочетете изброените твърденията и отбележете отговора, който Ви пасва най-добре. Помолете партньора си да направи същото. Изчислете резултатите. Проверете какво ще подобри отношенията Ви.

1.Влизате в банята и виждате половинката си без дрехи. Вашата първа реакция:

А) Съжалявате, че в този момент не сте на плажа например, за да може и другите да се порадват на гледката.

Б) Приближавате се до него/нея и го/я докосвате както обичате Вие.

В) Имате голямо желание да свалите дрехите си.

2. На работа получавате еротичен SMS. Най-много се радвате да прочетете:

А) „Изпрати ми своя гола снимка.”

Б) „Докосвам се, мислейки за теб.”

В) „Не мога да дочакам момента, когато ще бъдем заедно.”

3. Партньорът/партньорката Ви предлага нова поза. Не Ви харесва особено, но се съгласявате, защото:

А) Харесвате неговите/ нейните идеи.

Б) Искате да разберете дали ще Ви хареса

В) Следващият път ще правите любов по Вашия сценарий.

4. С кое от изброените твърдения се съгласявате най-много:

А) Възможна е истинска любов без желание.

Б) Възможно е истинско желание без любов.

В) Невъзможно е истинско желание без любов.

5. През последните седмици имате по-малко желание за секс.

А) Не искате любимия човек да страда заради ниското Ви либидо и правите всичко възможно, за да го удовлетворите.

Б) Смятате, че либидото ще се възстанови, когато спре стресът в работата.

В) Все по-често си мислите, че би Ви се отразила добре семейна терапия.

6. Когато правите любов, най-често казвате:

А) „Харесва ли ти да те докосвам така?”

Б) „Харесва ми, когато ме докосваш така!”

В) „Страхотно!”

7. След секса искате:

А) Да се прегърнете.

Б) Да разговаряте за малко как се чувствате в този момент.

В) Да лежите и да мълчите, за да се порадвате на това, което сте преживели.

8. Когато имате събота само за себе си, обожавате:

А) Да станете сутрин, да отидете на покупки и да приготвите елегантна закуска.

Б) Да получите закуска в леглото.

В) Да останете в леглото до късния следобяд.

9. Представете си, че ще играете в еротичен филм. Коя история ви се струва най-интересна?

А) съгласявате се напълно съзнателно да се омъжите/ожените за човек, когото не понасяте. След брака се оказва, че благодарение на съпруга си/съпругата  си откривате какво означава страст и нежност.

Б) От години живеете в триъгълник, защото благодарение на него имате това, което харесвате: нежност и див секс.

В) Приятел/приятелка след месец се жени/омъжва. Неочаквано между вас припламват искри. Отивате в леглото и не излизате от него цяла седмица. На края той/тя отива пред олтара. Но с Вас!

10. Понякога имате огромно желание да изневерите:

А) Нищо не става. Много се срамувате от такива мисли/

Б) Правите това така, че партньорът Ви да не разбере.

В) Представяте си това, но не реализирате фантазиите си.

ОТГОВОРИ:

Най-много „А“ – ДАВАТЕ

Обичате да давате. В леглото също сте отворени за нуждите и очакванията на любимия човек. Затова сте прекрасна любовница/прекрасен любовник. Не е необходимо партньорът/партньорката да казва директно какво иска. Вие и без думи чувствате желанието и му/ѝ отговаряте. Когато той/тя иска да правите любов, забравяте за умората и стреса. Радвате се, че можете да дадете на половинката си това, което е важно за нея и ѝ харесва. Много повече от многобройните оргазми Ви привлича това, че можете да дарите наслада. Чувствате се виновна/виновен, ако любимият човек се чувства неудовлетворен. И правите всичко, за да избегнете това. Дори ако това изисква от Вас посвещение. Как можете да станете още по-добра любовница/по-добър любовник? От време на време поемете инициативата. Предложете поза, игра, която на Вас Ви се струва привлекателна. Така печелите в очите на партньора/партньорката!

Най-много „Б“ – ВЗЕМАТЕ

Харесвате да получавате: подаръци, внимание и наслада. Умеете да вземате от другите. За приятните усещания, които Ви дава близък човек обикновено реагирате с ентусиазъм и радост. Въпреки че в дълбините на душата си смятате, че в леглото всичко Ви принадлежи, успявате да оцените и уменията на любимия /любимата. Ако се очаровате от факта как Ви кара да стигате до оргазъм, оценявате това с комплименти от типа: Обожавам тялото ти!” или „Колко съм щастлив/а, че имам в леглото си някой като теб!” По този начин се отплащате за насладата, която Ви дават. Вашата сила на съблазнител/ка, която привлича се основава на факта, че имате творческо, отворено и радостно отношение към секса. От време на време експериментирайте в леглото и попитайте партньорката/партньора: „Какво мога да направя за теб?”. Ще се убедите, че благодарение на това ще станете още по-привлекателна/привлекателен.

Най-много „В“– СЪУЧАСТНИК

Отвореност и разнообразие са чертите, които Ви правят желан/а партньор/ка както в живота, така и в леглото. Вярвате, че любовта означава поделяне на удоволствията и задължения. Затова успявате да давате и да вземате. Чувствате се толкова уверен/а в себе си, че не се придържате стриктно към една роля: на даващия и на получаващия. Знаете какво харесвате в леглото и от какво имате нужда. Не се притеснявате да говорите за това. Приемате нуждите и настроенията на другия. Интуитивно чувствате кога любимият човек има нужда от още ласки и кога с удоволствие ще се заеме само с Вас. Позволявате си да се отдадете егоистично на собствените си удоволствия, защото знаете, че следващия път ще компенсирате това  двойно. Сексът за Вас е не само наслада и оргазъм, но и близост, нежност, радост.

НА КОГО С КОГО Е НАЙ-ДОБРЕ?

ДАВАЩ + ВЗЕМАЩ Т. Е. СКРИТИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Външно си подхождате: единият обича да дава, друрият да взема. В началото на връзката отношенията ви Ви носят удоволствие. После обаче се появяват рутината и фрустрацията. Този, който дава може да се чувства недооценен, а този, който взема – да се чувства виновен, че в секса мисли само за себе си. Затова е добре, ако този, който взема обърне повече внимание на нуждите на партньора извън спалнята. Малките подаръци, помощта вкъщи и проявяването на интерес към нещата, с които се занимава партньора/партньорката ще му/ѝ създаде усещане за това, че не е егоист. Даващият ще се почувства по-обичан, а във Вашия живот ще се появи повече страст и близост.

ДАВАЩ+ДАВАЩ Т. Е. КОЙ ЩЕ УСПЕЕ ДА ВЗЕМЕ

Въпреки че сходството в предпочитанията и интересите дава възможност за удовлетворяващ секс, във Вашия случай това правило не се осъществява задължително. Толкова сте концентрирани върху това да създавате удоволствие на партньора си и в посвещението в името на доброто на друрата страна, че Ви заплашва „осъждане на смърт”. Смърт на страстта и близостта. Трябва да си дадете правото да вземате, т. е. правото на собствените си нужди и желания! Това не е егоизъм, а уважение към себе си и грижа за връзката! Нека всеки от вас да си помисли за какво има желание в леглото и да напише това на лист като започне от най-лесните неща. Запазете бележките за себе си, но в спалнята предложете на партньора си първото нещо от списъка. Крачка по крачка се учете да приемате собствените си желания.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки