Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Гримове есен/зима 2011

Селекция на най-новите колекции на марков грим. Както всяка година, марките селективно са приготвили чаровни лимитирани дамски изкушения. Вижте какви гримове и козметика предлагат тази есен световните марки Ланком Диор, Ив Сен Лоран, Герлен и други.

Lancôme 29 St. Honoré

Инспириран от атмосферата на Париж от четиридесетте Ланком представя колекцията, която отдава чест на първия парижки бутик на марката, която съществува до днес. Водеща линия в колекцията е чистото червено – цветът на изкуството и съблазънта, подчертано от спокойните нюанси на сивото, кафявото, черното. Елегантните бледи тонове контрастират със смелото и силно червено на устните, които привличат всички погледи. Окото в топлата кафява или сива гама чувствено е подчертано с черна линия.

Dior Blue Tie

От 1949 година, когато е създадена прочутата рокля Юнон, съставена от много пластове тюл, ушита изцало от тъмносини пайети. Тъмносиният цвят е една от култовите багри на Модна къща Диор. Същевременно има черно и други цветове, които са светли или приглушени, мъжествени и същевременно невероятно женствени. Днес марката представя новата версия на шикозния смокинен син цвят. За да експериментира с богатството на тъмносините тонове, може да се комбинира с бялото, сребърното и телесните цветове. Колекцията от гримове за есен 2011 е много модна, много бляскава – чест за тъмносиния цвят.

Estée Lauder Pure Color Modern Mercury Collection

Марката Естее Лаудер е приготвила за есен 2011 лимитирана колекция, инспирирана от съвременната авангардна архитектура. Подчертаните с металически сенки очи привличат вниманието, превръщайки се в център на един деликатно блестящ образ, а тяхно допълнение са провокативните матови устни и необикновения нюанс на зеленото на маникюра. Креативният директор на Estée Lauder, Tom Pecheux за колекцията: „Цветовете на сградите никога  не изглеждат по един и същи начин , тъй като отразяват това, което се намира в близост до тях. Същата тази идея осветява и колекцията – имаш на себе си един и същ грим, но изглеждаш различно.”

Guerlain

Тази есен Герлен се поддава на изкушението на цвета и се връща към есенцията на стила. Olivier Echaudemaison, креативен директор на марката твърди, че през този сезон необикновено лесно ще бъде да изглеждаш като легендарна красавица. Достатъчни са: деликатно изсветлената кожа, перфектно подчертаните очи (не прекалено остри и малко драматични) и вечните червени устни, които допълват идеалния грим. Луксозното червило и плътните, четворни сенки с хармонично сливащи се багри – товаа е абсолютно задължително за този сезон!

Yves Saint Laurent

Есенната жена на Ив Сен Лоран е опасна изкусителка – страстна, чиста и отровна едновременно. Лунният тен контрастира на светлосенките с хипнотичен поглед. Клепачите са покрити с тъмни цветове с нежни отблясъци. Доминират тъмният син цвят на полунощ, кобалтовото зелено, пурпурното и виолетовото. Цветовете варират някъде между матовия ефект и изсветляването. Устните блестят в деликатните нюанси на грозде. Оставете се на въображението, поддайте се на изкушението и се радвайте на момента с Ив Сен Лоран.

[polldaddy poll=5596260]

Leave A Comment