Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Грижовна партньорка ли сте според звездите


Девата предупреждава за желанията си своя партньор и го замества във всичко. А съпругът на дамата Близнаци трябва да бъде самостоятелен. Онлайн магазин Ivet.BG Ви предлага точно описание на Вашата грижовност към партньора.

ОВЕН 21.03-20.04
Нищо не Ви дразни така, както вида на жена, която се грижи за мъж, разположен удобно във фотьойла. Смятате, че и двамата сте възрастни хора и имате ангажименти един към друг. Стараете се да ги разделите справедливо. Грижите се за Вашата връзка, отдадена партньорка сте. Но от мъжа очаквате същото. Не Ви подхожда ролята на милосърдна сестра.

ТЕЛЕЦ 21.04-20.05
Глезите Вашия партньор, а Вашата грижа се концентрира преди всичко да задоволи апетита му. Никога не се е случвало хладилникът на Вашия дом да е празен, а обядът да се състои само от една порция. Стига само да имате повече време приготвяте елегантна маса, слагате свещи, а в кухнята очаровате с произведения на кулинарното изкуство.

БЛИЗНАЦИ 21.05-20.06
Във връзката имате нужда от свобода. Не искате никой да Ви ограничава по какъвто и да било начин. Вие също не отнемате свободата на партньора. Не се стремите да го подчините. Предпочитате самостоятелните независими партньори. Който смята, че ще му бъдете майка, ще му гладите ризите и ще му правите сандвичи за работа, ще преживее разочарование.

РАК 21.06-22.07
Не Ви интересуват толкова удоволствията, реда в гардероба, обяда или покупките. Повече Ви интересува духовната страна на живота. Като никой друг разбирате нуждите на Вашия партньор. Сякаш четете мислите му. Знае, че ако е в трудна ситуация ще му помогнете да се измъкне от нея или поне ще го изслушате и прегърнете. Вие сте истинска опора за него.

ЛЪВ 23.07-23.08
Не сте от хората, които се занимават с чуждите проблеми. Заета сте със себе си. Чувството на отговорност Ви тласка към това да създадете дом и да го ръководите и правите това по възможно най-правилния начин. Доволна сте, когато във Вашия дом господства ред, а хладилникът е пълен. Все пак в него може би липсва повече грижа за най-близкия човек.

ДЕВА 24.08-23.09
Вашият живот се върти около основните въпроси. Съботната сутрин е резервирана за почистване, обядът винаги се приготвя навреме. По подобен начин се грижите и за партньора. Отменяте го във всичко. Поемате домашните отговорности, отгатвате неговите желания. Понякога се опитвайте да се отпуснете, вместо през цялото време да шетате вкъщи и да намерите време за искрен разговор.

ВЕЗНИ 24.09-23.10
Стараете се да бъдете вкъщи нещо повече от домакиня. Мъжът на Вашия живот никога няма да Ви види с пеньоар и ролки на главата или без деликатен, макар и перфектно направен грим. Опитвате се да изненадвате партньора и да поддържате във връзката специфичния емоционален гъдел, който е съпътствал първата Ви среща.

СКОРПИОН 24.10-22.11
Ако наистина обикнете някого, искате да му дадете небето и звездите. Ангажирате се без резерви. Опитвате се да премахнете всички препятствия пред него. Глезите партньора по всички възможни начини. В замяна очаквате от него пълно отдаване, искате да го обсебите напълно и да го подчините. Затова някои мъже може да се чувстват обсебени.

СТРЕЛЕЦ 23.11-21.12
В живота се отдавате на много страсти. Чувствата са за Вас много важни. Но въпреки това Вашият свят не се ограничава само до дома Ви, съпруга и децата. Дори се случва партньорът напразно да Ви чака за вечеря. Не отдавате също така значение на юбилеите. Често забравяте за годишнините от Вашия брак. Не всеки мъж би приел това.

КОЗИРОГ 22.12-20.01
Вашата грижа понякога е мъчителна. Имате склонност да мъмрите партньора и да го третирате като дете. „Сложи ли си шапката?”, „Върви да спиш, вече е късно!”, „Не яж толкова много, защото ще се чувстваш зле!” – тези изречения за съжаление не помагат за укрепването на връзката. По-добре ще бъде ако се откажете от поучителния тон и се опитате да въведете по-партньорски отношения.

ВОДОЛЕЙ 21.01-20.02
Тъй като спазвате принципите, че всеки от партньорите има право на собствен живот, оставяте на мъжа много свобода. Вие също се реализирате извън дома. Във връзката ви задълженията също са разделени, а съпругът Ви не се противи пред никакви домашни работи. Благодарение на това имате повече време за себе си и никой от Вас не се чувства използван.

РИБИ 21.02-20.03
Очаквате от партньора духовна подкрепа, затова предпочитате мъже, които добре се справят с живота. Все пак, това не е едностранна връзка. Въпреки че Вашият партньор поддържа семейството и взема повечето решения, стараете се да създадете топъл дом, към който той да се връща с удоволствие. Освен това винаги сте готова да го изслушате и утешите.

Leave A Comment