Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Готова ли си за Свети Валентин?

by admin

Мислиш, че няма за какво толкова да се подготвяш. Че цялата еуфория е малко пресилена. Че ти не си като другите, които подаряват, изненадват и ликуват само на конкретна дата. А, да, и че Свети Валентин дори не е български празник. Виж сега, може и да си права, но приятелски ще те посъветвам, ако не искаш да се окажеш единствената в двойката, която разсъждава така, да си заделиш няколко аса в ръкава.

 

Подаръкът

Не че искам да ти се бъркам, но все нещо трябва да му вземеш. Просто ей така – да не останеш капо, в случай че и той ти е подготвил подарък. Идеални за целта са ръчноизработените изненади (или поне да приличат на сътоврени от теб), защото хем не са скъпи, т.е. задължаващи, хем са доказателство, че ти пука дотолкова, че да вложиш време, внимание и лично отношение. Пробвай с домашнонаправени бонбони (ягодите в шоколад се броят за такива), сглобена от теб картичка, а ако не си от най-сръчните, можеш да напълниш един буркан с мъдри мисли и пожелания или да разпечаташ ваши снимки на хартия. Просто пусни в ход въображението си!

^5CADBA741CBD3CB2277B6B12D01D2C7C7A719434912384261B^pimgpsh_fullsize_distr

 

Мястото

Да, знам, че е негова работа да избере къде да те изведе (особено ако е от романтичния тип, ала Г-н Изненада). Но ако този път не е подготвен? Едва ли ще се доберете до хубава резервация в последния момент. Не бързай да се паникьосваш! Все още имате варианти, сред които:

  • да отидете на кино

Навръх празника е световната премиера на „50 нюанса сиво”, но предвид, че ти трябва спасителен вариант, шансът да се доберете до свободни места е минимален. Затова се довери на План Б: „Теорията на всичко” (ако си падаш по истински истории), „Магия в полунощ” (за фенове на филмите на Уди Алън) или „Кум под наем” (в типичния комедиен сватбен жанр). И още два варианта за ценители: „Уикенд по френски” (за двойки с дългогодишен брак) и „Принцесата на Монако” (просто заради Никол Кидман).

  • да отидете на парти

Повечето големи заведения и парти центрове ще работят в празничната нощ. Със сигурност ще има за всеки по нещо – от известни диджеи и лайв групи до ъндърграунд изненади. Провери какво предлага твоя град!

  • да си останете у дома

Не разчитай, че поръчката на храна за вкъщи ще дойде бързо точно тази вечер. Запретни ръкави и сътвори нещо лесно и тематично: разрязаните на две чери домати удивително напомнят сърца, когато нанижеш двете им половини на клечка, картофеното пюре ще е по-забавно, шприцовано под формата на целувки, и т.н. Не забравяй да поръсиш обилно с магданоз (мощен афродизиак)! Защото следва…

DSC04026

 

Сексът

Няма да те уча какво да правиш сега. Има обаче няколко неща, които можеш да направиш преди този момент, за да се чувстваш достатъчно секси. Започни няколко дни по-рано със специални грижи за кожата (все пак, тялото е твоят най-важен инструмент в сглобяването на перфектната нощ), маникюра (ръцете ти ще са в главната роля, нали), избора на червило, грим, прическа, рокля… и не на последно място – бельото. Ако си стигнала до там, да го свалиш – честито, ти току-що отразнува перфектния Свети Валентин!

^84C9B2607B68641C7C6FA4A127C266A20628F6716D58F7FF4B^pimgpsh_fullsize_distr

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки