Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

В елегантния стил на Виктория Бекъм

Не без причина Виктория Бекъм се смята са една от най-стилните звезди и затова се е превърнала в любимка на модните дизайнери. Класиката, умението  да съчетава дрехите и модния нюх са отличителните черти на нейния гардероб. За нея пълното подчинение на модата е смисълът на живота. А всеки случай, в който иска да демонстрира вкуса си е подходящ. Няма значение дали това е гала вечер или обикновена разходка с децата. Обожава високите токчета – обувките винаги трябва да бъдат екстремано високи и сексапилни. Роклята трябва идеално да прилепва по тялото, а  аксесоарите да са декорирани със скъпоценни камъни.
Онлайн магазин Ivet.BG подсказва как да обновите своя гардероб в стила на известната певица.

Роклята е невероятно елегантна. Неизменно следва извивките на фигурата. Къдрата около талията, която е последен писък на модата в момента придава на бедрата женствен вид, като съшщевременно ги прави да изглеждат по-слаби. Подчертава самата талия. С такава рокля със сигурност ще изглеждате невероятно, а  ние можем да Ви помогнем да добавите подобен модел в своя гардероб – дамска рокля NATALY BLUE /или друг модел в различен цвят/ е точното решение.

Обувките с токчета и платформа, които се появяват в последните години стават все по-високи. Въпреки че може да изглеждат прекалено неудобни – те са невероятно модни. Тази тенденция е харесвана най-много в Холивуд, затова и на червения килим виждаме знаменитостите с този тип обувки. Най-голямата фенка на тези обувки е именно Виктория Бекъм, която ги носи дори когато е бременна. Можете да ги съчетаете с всичко – риза, прилепнали дънки, кожено яке и ще изглеждате страхотно. С тях можете да отидете в изискан ресторант или чаровно кафене. И Вие можете да си позволите такъв елегантен дизайн – с дамски обувки LERA.

Не забравяйте ефектния акцент в облеклото – красивия и функционален дамски часовник с нежна верижка оформена като гривна в елегантна стилистика. Изключително фин завършек на визията. Дамски часовник ROSSI-MEVO SILVER е идеалната оферта за Вас!

Leave A Comment