Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Време е за нова дамска шапка

product_37508

Защитете хубавата си глава с шапка през студените месеци.  IVET.BG ще ви помогне да го направите с много стил. Женственост и сексапил се крие зад един характерен за нежната половина на човечеството моден аксесоар – дамската шапка. Тя дарява сигурност и защита в различните сезони, допълва тоалета и подсилва женския чар.

Шапките се появяват преди много столетия, а до днес, настанили се трайно сред дамските аксесоари, и за миг не могат да бъдат забравени. Датата и името на създателя на шапки за дамите не са ясни, но с годините богатото разнообразие и предложения от форми, размери, материи и цветове така се е обогатявало, че днес бройката им задминава милион.

И докато в миналото шапката е била задължителен аксесоар към дамския тоалет и е служела като барометър за социалното положение, то днес различните модели шапки и носенето им се определят от сезона, модните тенденции и модните пристрастия.

product_37474

Изборът  на модел дамска шапка, обаче, се свежда до едно и също, а то е: дали тя ще предпази от студа през зимата; дали ще се ни осигури комфорт и прохлада през лятото или ще е допълнение към тоалета.

IVET.BG ви предлага, за зимата и есента, разнообрази от модели и цветове, от които, даже, ще вие трудно да си изберете!

Нейно величество Шапката е женствена, изящна, неустоима, понякога и провокативна.

Плетени шапки

Сезонът есен-зима предлага изключително многообразие от плетива, а сега те завладяват и модните аксесоари – дамски шапки. Цветя, дантели, плетки красят главите на нежните половинки, издавайки индивидуалност, стил и характер.

product_37436

Комплекти

шапки и шал; шапка и топли ръкавички; шапка, шал и ръкавички

Чудесно предложение, както за ежедневните моменти, така и в специални случаи. Топли, красиви, нежни, те са онази част от есенно-зимното облекло, която ще брани красотата и женствеността ви.

product_37412

Елегантни зимни шапки

Те са идеалното предложение за специалните моменти. Нежно ще допълнят тоалета, преливайки десена и материята с връхната дреха, в която сте облечени и деликатно ще подчертават всяка извивка на лицето.

product_37425

Благодарим ви, че ни се доверявате!

Leave A Comment