Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Винаги секси, винаги ефектни…

by admin

Модата се е влюбила в тях. Ефектните чорапогащи завоюваха есенно-зимния сезон. Те са идеален начин да се откроите в тълпата. Ще придадат характер на цялостната Ви стилистика. Ярки цветове, интересни фигури или елегантни ажури. Модните плътни чорапогащи веднага ще заместят всяка дреха!Страхотно ще съживят всяко облекло. Цветът им не трябва да бъде идеално подбран към полата или блузата. Носим ги по-скоро за контраст. Заслужава си цветът на чорапогащника да се появи още някъде: във фигурите на дрехата, в бижутата или на чантата.

Класика с нотка лудост: към черното или сиво облекло сложете чорапогащник в силен и жив цвят. Така че не са необходими никакви добавки, за да приковете погледите. Ако обичате да изтъквате фигурата си с монохроматично облекло – към кобалтовата рокля можете да сложите чорапогащи в същия нюанс.

Препоръки на стилиста:

За смелите: чистите и интензивни багри изглеждат страхотно в контрасти! Комбинирайте сиво палто с жълт чорапогащник или смело съчетайте неоново розово със синьо.

Ако имате криви крака не трябва да се отказвате от небаналните чорапогащи! Сложете ги към ботуши и рокли до коляното – фигурата и цветът на краката ще се забелязват, но все пак не дотолкова, че да подчертаят недостатъците на краката. Ако имате по-дебели крака, избирайте фигури, които издължават – отвесни линии. Големите цветя и карета са изключени!

Ажурираните чорапогащи имат елегантни дантелки. Можете да ги носите с костюма за офиса.

Фигурите на чорапогащника играят ролята на допълнителни ботуши. Превръщат скромното облекло в стилен комплект. Тяхното предимство е , че струват много по-малко от другите аксесоари!

За зимата си заслужава да инвестирате в много плътни чорапогащи с лека, най-добре ажурена фигурка. Сиви, графитени и бели ще бъдат отлична добавка към топлите, вълнени и плетени пуловери или рокли.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки