Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Страхотно преживяване с вашето яке

happy-woman

На върха на модната класация за есенно-зимният сезон винаги е била връхната дреха. Сега със спортно-елегантен стил якета можеш да зарадваш не само тялото си, но и погледите на околните.

Какво предлага онлайн магазин IVET.BG, научи веднага.

Всичко зависи от кройката, ако тя е самото съвършенство и изразява твоята същност, стил, характер, наред с това да се чувстваш и изглеждаш превъзходно, няма по-добро.

Според материята на предложенията за спортно-елегантни якета можеш да се облечеш за различни поводи. Спортният модел е подходящ за разходка сред природата, за съчетания с ултракъс деним в дискотеката или удължена и изчистена визия в офиса. Дизайнерите са се постарали да разнообразят това есенно предложение с разчупена кройка, връзки, джобове, качулка, шипове, декорации и още много. Цветовете, на които са се спрели са традиционните черно и сиво, които си подхождат с всичко.

product_37065

Яке JANIN GREY – за да се защитиш от хладното време във всеки есенен ден и за да си неотразима дори в деловата ситуация можеш да вземеш спортно-елегантно яке. Заложи на това свежо предложение в класически цвят. В началото може да ти се стори не толкова функционално, но с времето сама ще се убедиш колко приложимо е във всеки случай и ще си дадеш равносметка, каква добра инвестиция е. Със сигурност за теб яке JANIN GREY ще е идеалната покупка, в която сама ще се увериш, че си заслужава да инвестираш. Едва, когато сама преоткриеш незаменимостта на тази връхна дреха ще бъдеш истински доволна от покупката.

product_37064

Яке JANIN BLACK – ако искаш да се съобразиш с модната диктатура, то есенно-зимните предложения за връхна дреха са претворени в яке JANIN BLACK, наистина си заслужават. Те следват модните тенденции на бранда за спортни облекла и комбинирани в ежедневна ситуация могат да са твоят сътрудник във всяка ситуация.

Последвай инстинкта си – бъди стилна, красива и зашеметяваща в тялото си, почувствай се като във втора кожа с предложенията за актуални якета на IVET.BG.

Leave A Comment