Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Бъдете стилна и докато спортувате със свежите анцузи на IVET.BG

Mixed race woman standing in field after exercise

Анцугът не e само спортна дреха, но и моден тоалет. Все по-актуално стана да ходим в ежедневието си спортно облечени. И ако до скоро се приемаше, че анцуг може да се облича само по време на тренировка, тичане, колоездене, то днес в красиви модели анцузи може да видим младо и старо по кафета, паркове, молове, защото ни е комфортно.

Разбира се, всеки интелигентен човек, разбира, че физическата активност е от изключително значение за здраве, тонус и добра форма.

Сега на вниманието на нежните половинки, красиви, удобни и свежи модели анцузи в различни форми и цветове. Това, което IVET.BG ви предлага за хладните месеци са ярки палитри, цветни съчетания и стилни модели анцузи от две части:

Анцузи MOLLY

Сред многообразието на спортни дрехи за жени, дамите могат да избират прекрасни моделчета от анцузи в две части. Горнищата са с големи и компактни качулки и цветни връзки, а в долната част за по-голямо удобство имат по два свързани в средата джоба. Последното е, с цел повече лекота по време на бягане и за съхранение на мобилното  устройство.

product_32406

 Долнищата на анцузите са в красив и много удобен дизайн. С тях момичетата могат да разчитат на лекота и стил по всяко време. Ниска талия, два джоба и леко прилепнали крачоли ще накарат всяка дама да се чувства във форма и да е със самочувствие още преди тренировката. Последното е много важно за качествения спорт.

Спортни комплекти MISS

Анцузите са отново в духа на модните тенденции за есента. Тук, за разлика от предните комплекти, горнището е с цип, което улеснява свалянето му по време на тренировка.

product_32376

Дамски анцузи ARMY

Те са за почитателките на традиционни облекла, дори спортните комплекти предлагат свежи модели, съчетаващи микс от цветни комбинации и леки, незапарващи материи.

product_32380

Да си стилна и да се чувстваш красива е право на всяка съвременна лейди, така че погрижете се за добрата си визия, дори по време на сутрешната обиколка в близкия парк. Бъдете модерна по всяко време и секси със спортни комплекти от IVET.BG.

Leave A Comment